Δανάη Μιχαλάκη: Ο σύζυγός της μαζί με τον πατέρα της στην πρεμιέρα της!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πάντα τη στηρίζει

Επίσημη πρεμιέρα είχε το βράδυ της Δευτέρας η θεατρική παράσταση «Η μοναξιά της Δύσης» στο θέατρο Αθηνών με πρωταγωνιστές τους Νίκο Κουρή, Χρήστο Μαλάκη, Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργο Ηλιόπουλο.

Από τη βραδιά  δε θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στις σειρές «Γλυκάνισος» – «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ σκηνοθετεί και τη θεατρική παράσταση «Σωτηρία με λένε».

Δανάη Μιχαλάκη Γιώργος Παπαγεωργίου

Στο θέατρο Αθηνών ήταν και ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος απόλαυσε μαζί με τον γαμπρό του, την κόρη του, Δανάη Μιχαλάκη, όσο εκείνη βρισκόταν επί σκηνής.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τον πεθερό του, Γιώργο Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τον πεθερό του, Γιώργο Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας Σύρου, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης, το Σάββατο 7 Αυγούστου του 2021 μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχοντας στο πλευρό τους, τούς αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή γι΄αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, ενώ φροντίζουν πάντα να μιλούν με πολύ τρυφερά λόγια σε συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον.

Μετά το τέλος της παράστασης «Η μοναξιά της Δύσης», Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί!

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top