Δημήτρης Παπαζόγλου: «Δούλευα στην οικοδομή για να πάω στη σχολή χορού»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Για το όνειρό του να γίνει χορευτής και πώς κατάφερε να το πραγματοποιήσει, μίλησε ο Δημήτρης Παπάζογλου καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

Δημήτρης Παπάζογλου: «Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Με φώναζαν “Λουλού”» 

Όπως αποκάλυψε, έπιασε δουλειά ως ελαιοχρωματιστής σε οικοδομή, προκειμένου να μαζέψει χρήματα, για να παρακολουθεί μαθήματα σε σχολή χορού. 

«Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια περσόνα, δεν είναι ηθοποιός»: Ποιος το είπε;

«Τα λεφτά δεν φτάνανε και πιάνω δουλειά ως μπογιατζής. Ήμουν πιτσιρίκι και με βάζανε να τρίβω το μάρμαρο με το χέρι για να γίνει λείο για να περάσει ο μπογιατζής να το στοκάρει. Έπαιρνα 45 δραχμές, πολλά χρήματα για τότε. Μπορούσα να πληρώσω τη σχολή και έτσι πήγαινα στη σχολή χορού», ανέφερε αρχικά ο γνωστός χορογράφος.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπάζογλου για τη δουλειά που χρειάστηκε να κάνει στο παρελθόν 

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπάζογλου για τη δουλειά που χρειάστηκε να κάνει στο παρελθόν 

«Μόλις τελείωνα από την οικοδομή πήγαινα έξω από τη σχολή και περίμενα να ανοίξει, μετά έμπαινα μέσα, έκανα ένα ντους και άρχισα τη ρυθμική. Mετά περίμενα το τελευταίο μάθημα για αρχάριους που ήταν 8 με 9, ώστε να πάω μετά στο σπίτι μου να φάω, να κοιμηθώ και να ξυπνήσω το πρωί στις 6 παρά για να είμαι στις 8 στην οικοδομή», πρόσθεσε ο ίδιος για το επιβαρυμένο του πρόγραμμα την περίοδο εκείνη. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top