Αριστομένης Γιαννόπουλος: Υπάρχει 3ο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώταρου-Σχίζα;

Τι δήλωσε για την αποχώρηση του επιχειρηματία από το ριάλιτι επιβίωσης;

Δείτε όσα είπε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό γύρω από τη σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξανδρας Παναγιώταρου. Ο επιχειρηματίας αποχώρησε αιφνίδια από το Survivor, αφού διάφορα που του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου από τον... έξω κόσμο, του στοίχισε ψυχολογικά

Παναγιώταρου: Έριξε άκυρο στον Σχίζα και ζει τον έρωτά της στην Αράχωβα;

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτάει για το φημολογούμενο... τρίτο πρόσωπο

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει ξεπεράσει για τα καλά την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει ξεπεράσει για τα καλά την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν ξέρω. Δεν το παρακολουθώ καθόλου. Θα δείξει. Νομίζω ότι αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο θα φανεί στην πορεία. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αυτή η φωτογραφία δεν ξέρεις (σ.σ. το ενσταντανέ από το ταξίδι της στον Παρνασσό). 

Γιαννόπουλος: Η αμηχανία όταν η Παναγιώταρου ρωτήθηκε για τη νέα της σχέση

Εγώ με την Αλεξάνδρα έχουμε κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε σχεδόν καμία επικοινωνία, άρα δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται ούτε πώς λειτουργεί. Δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σε αυτό. Έχει να κάνει με το πώς τους βγαίνει», δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια είπε σε σχέση με τη συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου: «Είναι πολύ λεπτό το θέμα και νομίζω ότι αν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος καλύτερα να του το πεις. Αν δεν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. Εμένα μου έχει τύχει να πω σε έναν φίλο μου κάτι και τελικά να τα ξαναβρούνε και να πλακωθεί με όλους. 

Σχίζας: Ποζάρει γυμνός στο τζακούζι δίπλα στην Παναγιώταρου

Γιατί να μην είναι ψυχολογικά καλά η Αλεξάνδρα; Γύρισε το αγόρι της, έλειπε τόσους μήνες, είχε καιρό να τον δει. Μια χαρά θα είναι... Άμα έχουν θέμα να βγούνε να το διαψεύσουν. Τι να πω εγώ;», πρόσθεση ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top