Θεοχάρης: «Χρειαζόμαστε να βλέπουμε ένα γκέι φιλί σε ταινίες και σειρές»

Ο παρουσιαστής του «Dot» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά»

Ένα περιστατικό που του συνέβη με οδηγό ταξί, ο οποίος διαφωνούσε με την προβολή της ερωτικής ζωή των ομόφυλων ζευγαριών, με αποτέλεσμα να έρθουν σε λεκτική αντιπαράθεση, περιέγραψε ο Μίνως Θεοχάρης, καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα «Καλύτερα Αργά».

Το Breakfast@Star Στα Παρασκήνια Του Dot - Video

«Γι’ αυτά που ακούμε, παλεύουμε, ο καθένας από την πλευρά του, για να μην τα ακούμε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής του «Dot» και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχουν βελτιωθεί τα πράγματα: «Έχει γίνει βελτίωση, δεν έχει γίνει όμως αυτή που θα έπρεπε για να είμαστε όλοι ήρεμοι και να μην κατεβαίνουμε στους δρόμους. Δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο να λέμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, δεν έχουμε φτάσει πουθενά».

Η αποκάλυψη του Μίνωα Θεοχάρη για το περιστατικό που είχε με έναν ταξιτζή 

Η αποκάλυψη του Μίνωα Θεοχάρη για το περιστατικό που είχε με έναν ταξιτζή

«Δε μπορώ να πω ότι γίνεται εσκεμμένα, να βλέπουμε γκέι φιλιά στην τηλεόραση, υπάρχει λόγος. Χρειαζόμαστε ορατότητα. Με οποιονδήποτε τρόπο γίνεται, καλώς κάνει και γίνεται. Εγώ διαφωνώ αισθητικά με πράγματα, όχι που μπήκε ένα γκέι φιλί αλλά το πώς, δηλαδή αν έχει μπει επιτηδευμένα», ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο Μίνως Θεοχάρης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top