Δαλάκα: Την έβρισαν μετά την αποκάλυψη ότι γλίτωσε από το μοιραίο ταξίδι

Παραλίγο να ταξίδευε με το τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη

Βίντεο για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη από το δελτίο του Star

Από τύχη δε βρίσκονταν ανάμεσα στους άτυχους επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δαλάκα - Φιντιρίκος: Θα ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία

Η αθλήτρια και ο επιχειρηματίας φαίνεται πως είχαν εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, την Τρίτη 28/2 με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains αλλά λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του φαίνεται πως άλλαξε τα εισιτήριά του, λόγω έκτακτου επαγγελματικού ραντεβού του επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα social media, όπου εξηγούσε τι συνέβη και πως από τύχη δεν μπήκαν σε αυτό το τρένο και δέχτηκε ένα άκρως υβριστικό μήνυμα από follower της. Την κατηγόρησε ότι δε σέβεται όσους έχασαν τη ζωή τους αυτή τη «μαύρη» μέρα.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε η Δαλάκα:

δημητρης φιντιρικος δαλακα τεμπη

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας» σχολίασε η αθλήτρια, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες και πρότεινε σε όλους να πράξουν αναλόγως.

Δαλάκα -Φιντιρίκος πήγαν για αιμοδοσία για τους τραυματίες:
δαλακα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top