Νέος έρωτας στη showbiz: Η Μόνικα Μπελούτσι ζευγάρι με γνωστό σκηνοθέτη!

Οι δυο τους δεν είναι πια μόνο φίλοι...

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Μόνικα Μπελούτσι και του Τιμ Μπάρτον

Ακούγεται απίστευτο κι όμως σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Paris Match, το νέο ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ δεν είναι άλλο από τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον.

Monica Bellucci: Η πιο χαρακτηριστική μελαχρινή… έγινε ξανθιά!

Τον περασμένο Οκτώβριο η 58χρονη Ιταλίδα σταρ κι ο 64χρονος σκηνοθέτης έκαναν μαζί δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών της Γαλλίας. Η ηθοποιός, έκανε την τιμή να παρουσιάσει στον σκηνοθέτη του Ψαλιδοχέρη, του Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, του Σκαθαροζούμη κ.ά. το βραβείο Lumiere lifetime achievement στην εκδήλωση και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα πλατωνικό φιλί στο μάγουλο στη σκηνή. 

Το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match

Το εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match

Οι δυο τους είναι φίλοι εδώ και 16 χρόνια, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μπελούτσι κι ο Μπάρτον έχουν κρυφή σχέση εδώ και τέσσερις μήνες.

Οι δύο τους ήταν single όταν ξεκίνησε το ειδύλλιο, με τη Μόνικα διαζευγμένη από τον δεύτερο σύζυγό της, Βενσάν Κασέλ το 2013, με τον οποίο έχουν μαζί δυο κόρες. 

«Μαγεμένη» από την Ελλάδα η Μπελούτσι–Σε ποιο νησί θέλει να αγοράσει σπίτι;

Η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει στα 58 της μια από τις πιο εντυπωσιακές σταρ!

Η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει στα 58 της μια από τις πιο εντυπωσιακές σταρ! /Φωτογραφία AP Images/Domenico Stinellis

Ο Βρετανός σκηνοθέτης ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος με τη Λένα Γκίζεκε από το 1987-1991, ενώ ως γνωστόν είχε μακροχρόνια σχέση με την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μέχρι το 2014. Άρχισαν να βγαίνουν το 2001 κι έχουν δύο κόρες.

Είναι προφανές ότι στα 64 του Τιμ Μπάρτον «ρίχνει» τις γυναίκες με το ταλέντο του

Είναι προφανές ότι στα 64 του Τιμ Μπάρτον «ρίχνει» τις γυναίκες με το ταλέντο του /Φωτογραφία AP Images/Andrew Medichini
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top