«Μαγεμένη» από την Ελλάδα η Μπελούτσι–Σε ποιο νησί θέλει να αγοράσει σπίτι;

Τι είπε για τη Μαρία Κάλλας την οποία θα υποδυθεί στο Ηρώδειο;

Οι ομορφιές της Ελλάδας φαίνεται πως έχουν ξετρελάνει τη Μόνικα Μπελούτσι. Το φετινό καλοκαίρι η Ιταλίδα ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, στην Πάρο και τη Μύκονο, ενώ επισκέφθηκε και την Αθήνα.

Η Μόνικα Μπελούτσι δηλώνει «ερωτευμένη» με τη χώρα μας και όπως δήλωσε στη Reallife κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της θα ήθελε να αγοράσει ένα σπίτι στην Πάρο.

Μόνικα Μπελούτσι

«Θα το ήθελα πάρα πολύ να αγοράσω σπίτι στην Πάρο αλλά όχι, δεν το έχω ακόμα! Την αγαπώ την Ελλάδα και είναι πολύ κοντά στην κουλτούρα μου. Έτσι, όταν είμαι εδώ, όλη αυτή η μεσογειακή διάθεση μου βγαίνει και νιώθω τόσο οικεία. Αγαπώ την Ελλάδα και λατρεύω την Πάρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι πριν υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Μόνικα Μπελούτσι και Σάκης Ρουβάς τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο


Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παράσταση αλλά και τη ζωή της Μαρίας Κάλλας μιας και σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο την παράσταση «Μαρία Κάλλας, επιστολές και αναμνήσεις». «Ήταν μοναδική! Ιδιαίτερη. Συναρπαστική. Μια απόλυτη ντίβα, ένα πλάσμα γεμάτο ζωή, που είχε, όμως, στοιχεία ενός αγγέλου! Και είμαι ευτυχής που «φωτίζω» κρυφές και άγνωστες πτυχές της ζωής της μέσα από τις επιστολές αυτές, που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas», στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια κατά τη διάρκεια 30 ετών».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top