«Δεν μπορεί να είναι αυτή!»: Το Twitter σταυρώνει τη Madonna για τα Grammys

Αγνώριστη η «βασίλισσα της ποπ» από τις πλαστικές επεμβάσεις

Βίντεο για τα βραβεία Grammys απο το Breakfast@star

Τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο Λος Άντζελες, όπου το βράδυ της Κυριακής 5/2, πραγματοποιήθηκε η 65η τελετή απονομής των βραβείων Grammys 2023.

Grammy 2023: Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία κατακτώντας το 32ο της βραβείο!


Η Madonna ήταν εκεί για να απονείμει το βραβείο στον Sam Smith και την Kim Petras για τη συνεργασία τους «Unholy». Η εμφάνιση της «βασίλισσα της ποπ» συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια μιας και εμφανίστηκε με κοτσιδάκια, μαύρο κοστούμι και μεγάλα χείλη.

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Grammys 2023!

Αρνητικές κριτικές απέσπασε η Madonna με την εμφάνισή της στα Grammys 2023

Αρνητικές κριτικές απέσπασε η Madonna με την εμφάνισή της στα Grammys 2023/ φωτογραφία AP Chris Pizzello 

Γενικά είχε ένα νέο «πρόσωπο» που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν πόσο έχει αλλάξει λόγω των αισθητικών επεμβάσεων που έχει κάνει.

Madonna: Ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια καριέρας

«Ποια Madonna! Δεν μπορεί να είναι αυτή! Μπορεί;», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη  με άλλον να προσθέτει: «Εύχομαι πραγματικά η Madonna να μην είχε αγγίξει το πρόσωπό της».

«Δεν υπήρχε πράγματι κανένας λόγος. Θα μεγάλωνε τόσο όμορφα. Πάντα ήταν όμορφη. #σταμάταναπαίζειςμετοπρόσωπόσου», ανέφερε ένας άλλος.

Η 64χρονη τραγουδίστρια έκανε κι ένα post στο Instagram από τη λαμπερή βραδιά. Ακόμα και κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια ήταν ανάλογα: «Κορίτσι, αυτή δεν είναι εμφάνιση», «Σε παρακαλώ φέρε πίσω τα φρύδια σου!» «Χάνει τα μυαλά της», «Μοιάζεις με τον Marilyn Manson», «Ποια είναι αυτή;», «Χαλάρωσε γιαγιάκα».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top