Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: «Ανόητο να με συγκρίνουν με τους γονείς μου»

Η κόρη της Παπαδήμα και του Μποσταντζόγλου μιλά στο star.gr

Φωτογραφίες της Θαλασσινής Μποσταντζόγλου με τους γονείς της

«Το μήλο έχει πέσει κάτω από την μηλιά». Αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Θαλασσινής Μποσταντζόγλου, καθώς η νέα ηθοποιός ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών της, της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου. Μιλώντας στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη αναφέρεται στη σχέση που έχει με τους γονείς της, πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τον σπουδαίο ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή της! 

Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της στη Μουρμούρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S E A (@thalassini_vost)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S E A (@thalassini_vost)

Φέτος η 27χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην σειρά του Γλυκάνισος. Είναι η πρώτη φορά που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η χαρά της δεν κρύβεται!

 

 

«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε αυτήν την σειρά. Είναι η πρώτη μου φορά που έχω ένα βασικό ρόλο και είναι σπουδαία εμπειρία για εμένα», λέει, χαμογελώντας, στο star.gr. 

Η όμορφη Θαλασσινή έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, όχι επειδή το ήθελε εκείνη, αλλά επειδή το ήθελε η μαμά της!

«Μπήκα στο Πάντειο με μεγάλη αδιαφορία, έδωσα πανελλήνιες για χάρη της μητέρας μου, χάρηκαν όλοι που πέρασα εκτός από εμένα. Είπα να δοκιμάσω τη δραματική σχολή, ενώ στο παρελθόν το είχα αποκλείσει. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα τι θέλω να κάνω και μου άρεσε πολύ», αναφέρει. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S E A (@thalassini_vost)

 

Θαλασσινή Μποσταντζόλου: Η μαμά είναι φίλη και ο μπαμπάς στήριγμα

Μοιραία κάποιοι πέφτουν στην παγίδα της σύγκρισης με τους γονείς της. Άλλωστε είναι και οι δύο πολύ γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό. Η Θαλασσινή δεν έχει τέτοιους προβληματισμούς. 

«Το θεωρώ ανόητο να βάζεις σε σύγκριση ένα παιδί με τους γονείς του αναφορικά εάν θα γίνει το ίδιο καλός ηθοποιός, πιστεύω ότι αποτελεί κακεντρέχεια. Εδώ και δύο χρόνια, που έχω τελειώσει την σχολή, είναι πολύ ειλικρινής η προσπάθειά μου να κινούμαι μόνη μου. Με τη μητέρα μου έχουμε μια συχνή επαφή και λέμε τα πάντα, ο πατέρας μου έρχεται σε στιγμές μεγάλης κρίσης, είναι ένα στήριγμα φοβερό». 

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Μποσταντζόγλου και Δήμητρα Παπαδήμα / Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Μποσταντζόγλου και Δήμητρα Παπαδήμα / Φωτογραφία NDP Photo Agency

Full in love με γνωστό ηθοποιό η κόρη των Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα

«Ο έρωτας έχει τον βασικότερο ρόλο στη ζωή μου»

Ο έρωτας είναι πάνω απ΄όλα, αλλά είναι ένα κομμάτι μόνο δικό της. Αρνείται να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, όσο κι αν τη ρωτούν οι δημοσιογράφοι. 

«Με ενοχλεί πολύ να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Δεν αφορά κανέναν το τι κάνω στη ζωή μου. Εάν χρειαστεί να πω κάτι για αυτό θα το πω μόνη μου. Ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο για εμένα και θεωρώ είναι πιο σημαντικό να πεις ότι είσαι ερωτευμένος από το σ’ αγαπώ. Ο έρωτας τα περιλαμβάνει όλα, χαρά, λύπη, αφοσίωση και αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση!», εξομολογείται η Θαλασσινή. 

 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Μοντάζ: Χρήστος Κοβάτσης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top