Μποσταντζόγλου - Παπαδήμα: Η κόρη τους έκανε το ντεμπούτο της στη Μουρμούρα

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου ακολουθεί τα βήματα των γονιών της

Λένε πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της κόρης του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα.

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου - Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα σε παλαιότερη έξοδό τους

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα σε παλαιότερη έξοδό τους

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου αν και σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κατάλαβε πως αυτό που της ταιριάζει και θα ήθελε να ακολουθήσει είναι η υποκριτική.

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου με τους γονείς της

Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου με τους γονείς της/ φωτογραφία NDP

«Ο μπαμπάς μου συγκινήθηκε. Και η μαμά χάρηκε, αλλά ήταν λίγο πιο επιφυλακτική. Και οι δύο φοβερά υποστηρικτικοί. Δεν σκοπεύω να αποδείξω κάτι. Εγώ είμαι εδώ γιατί αγαπάω την υποκριτική. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη, σοβαρή, επαγγελματίας», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up».

Στιγμιότυπο απο τη συμμετοχή της Θαλασσινής Μποσταντζόγλου στη Μουρμούρα

Στιγμιότυπο απο τη συμμετοχή της Θαλασσινής Μποσταντζόγλου στη Μουρμούρα

Πριν από λίγο καιρό έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Υποδύθηκε το εξώγαμο παιδί του Βλαδίμηρου Κυριακίδη που στο τέλος αποδείχθηκε πως δεν ήταν κόρη του αλλά όλα ήταν μία  παρεξήγηση.

«Τώρα ξεκινάω. Νομίζω ο χρόνος θα το δείξει μόνος του. Αν είναι να μείνω θα μείνω, αν όχι δε θα μείνω. Η μαμά είναι πιο αυστηρή αλλά είναι πολύ δίκαιη. Όταν ήμουν μικρότερη μπορεί να με έπαιρνε 15 τηλέφωνα. Ο μπαμπάς θα μου έλεγε “τι έγινε, άργησες;”», πρόσθεσε η Θαλασσινή λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου.


Διαβάστε όλα τα media νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top