Τάνια Τσανακλίδου: «Έχω γίνει ρεζίλι για έναν έρωτα, έχω υπάρξει κατινάρα»

Μίλησε έξω από τα δόντια η καταξιωμένη τραγουδίστρια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τάνιας Τσανακλίδου

Για τα τραγούδια της, τη ζωή της, αλλά και τον έρωτα μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου σε συνέντευξή της.

Τάνια Τσανακλίδου: «Αγάπησα περισσότερο τον πατέρα μου, όταν τον έχασα»

Όπως είπε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για τη μεγάλη της επιτυχία. Μαμά Γερνάω: «Είναι λογικό να συγκινούμαστε με το Μαμά Γερνάω. Δεν ήθελα να πω το τραγούδι, γιατί είχε πεθάνει πρόσφατα η μαμά μου και δεν μπορούσα να πω αυτά τα λόγια. Όταν άρχισα να τραγουδάω ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Άρχισα να κλαίω. Είχα μπήξει τα χέρια μου κι οι χούφτες μου είχαν ματώσει. Ντρεπόμουν που έκλαιγα. Έκλεισα τα μάτια για να μην έχω αίσθηση κι όταν τα άνοιξα δεν ήταν κανείς στο κοντρόλ, έκλαιγαν όλοι».

Η Τάνια Τσανακλίδου έχει μια τεράστια πορεία στο τραγούδι!

Η Τάνια Τσανακλίδου έχει μια τεράστια πορεία στο τραγούδι!

Αποκάλυψε αστειευόμενη ότι έχει γίνει ρεζίλι για έρωτα πηγαίνοντας σε καφετζούδες, έχοντας υπάρξει και «κατινάρα»: «Έχω κάνει κι εγώ σαχλαμάρες. Παραδίνομαι άνευ όρων στην αγάπη. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα μια φίλη που πήγαινε σε καφετζού. Μετά τα λούστηκα κι εγώ. Έχω γίνει ρεζίλι στα μάτια μου. Έχω υπάρξει και κατινάρα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Κούρκουλος - Τσανακλίδου: Η τρυφερή συνάντηση του πρώην ζευγαριού

Για την απομάκρυνση της από το επάγγελμα δήλωσε: «Απομακρύνομαι από τη δουλειά μου αλλά αυτή η απομάκρυνση κάνει πολύ καλό. Παίρνεις απόσταση από τα πράγματα και τα βλέπεις με πιο καθαρό μάτι και κρίνεις. ”Συνεχίζει να σε ενδιαφέρει αυτό ή πια είναι τόσο ξένο;”», ενώ συμπλήρωσε με νόημα ότι είναι... απόφοιτη Λυκείου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top