Βαλαβάνη: Η απάντηση για τη σχέση με τον Βασάλο και η κοινή απόφαση

«Δε με ενοχλούν τα σχόλια για τα κιλά μου»

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Πρωινό Μας

Είναι ζευγάρι ή έχουν χωρίσει; Αυτό αναρωτιούνται κάποιοι όταν ακούνε το όνομα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Βαλαβάνη - Βασάλος: Η αντίδραση στην ερώτηση για τον χωρισμό τους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφεύγουν να μιλήσουν ξεκάθαρα για τη σχέση τους

Οι ίδιοι αποφεύγουν να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση όσο κι αν ορισμένοι αναζητούν επίμονα μια απάντηση.

Βασάλος - Βαλαβάνη: Μαζί στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Η αθλητικογράφος  βρέθηκε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε για το τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είπε για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού.

«Απλά έχω και έχουμε - γιατί ο Κωσταντίνος δεν ειναι εδώ -αποφασίσει να μη μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις “ναι, οκ πριν ανεβάζατε”. Αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι. Χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος, ότι έχει συμβεί κάτι. Απλά είμαστε καλά», απάντησε την εκπομπή «Πρωινό Μας».


 «Δε με ενοχλούν τα σχόλια για τα κιλά μου»

Αρκετές φορές στο παρελθόν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει σχολιαστεί για τα κιλά της. Στην ίδια αρέσει η εικόνα της όταν έχει κάποια παραπανίσια κιλά, αλλά και όταν είναι πιο αδύνατη.

«Είχα πάρει κιλά και είχα βγει στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί με είχε πειράξει επειδή αναφέρονταν σε ένα λεπτό θέμα όπως η εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ έτρωγα, δεν ήμουν έγκυος. Δε με ενοχλεί, με αγαπώ και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα κιλά. Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, είμαι juicy, έχω αθλητικό σώμα. Μέσα στο παιχνίδι είχα πρηστεί γιατί ήταν οι περίεργες ημέρες του μήνα, αλλά μετά δεν προλάβατε να με δείτε ξεπρησμένη. Σημασία έχει ότι με αγαπώ», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top