Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της

Η επιστροφή στο γραφείο κι η αποκάλυψη για το όνομα

Δείτε όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, όπου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας για την πρώτη ημέρα της επιστροφής στη δουλειά.

Μαίρη Συνατσάκη: H υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της στο γραφείο!

Η επιχειρηματίας και influencer ρωτήθηκε από τη ρεπόρτερ και για το όνομα που θα δώσουν με τον Ίαν Στρατή στη μικρούλα τους.

«Ο Ίαν ξεκάθαρα μου έβγαλε το συναίσθημα της μητρότητας», δήλωσε στην κάμερα η Μαίρη Συνατσάκη

«Ο Ίαν ξεκάθαρα μου έβγαλε το συναίσθημα της μητρότητας», δήλωσε στην κάμερα η Μαίρη Συνατσάκη

«Ήρθα πρώτη μέρα στη δουλειά με την μπέμπα γιατί είμαστε οικογενειακά στο γραφείο. Με την αδερφή μου είμαι, με δύο φίλες που είναι αδελφικές και το έχουμε ξαναζήσει εδώ στην εταιρεία. Όταν είχε μείνει έγκυος η βασική μας συνεργάτιδα είχαμε έξι μήνες εδώ τον μικρό Γιώργο. Όποιες εταιρείες μπορούν να έχουν οι μαμάδες κοντά τα μπεμπάκια, τις βοηθάει να ηρεμούν και μια χαρά βγαίνει η δουλειά και χαίρεται όλο το γραφείο. Στο μυαλό μου είχα ότι θέλω να γίνω μαμά με τον άνθρωπο που θα το αισθανθώ ότι είναι ο κατάλληλος. Ο Ίαν ξεκάθαρα μου έβγαλε το συναίσθημα της μητρότητας», είπε αρχικά.

Μαίρη Συνατσάκη: Πρώτη μέρα στο γραφείο παρέα με την κορούλα της

«Όλα ορίζονται από εκείνη, όλος ο χρόνος έχει να κάνει με τη μικρή. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Ευγνωμονώ τις αγχώδεις διαταραχές μου που με εκπαίδευσαν σε διακεκομμένο ύπνο. Γενικά δε χωράνε σχόλια στις κοιλιές των ανθρώπων, είτε έχουν μωρό είτε όχι. Είναι παραπανίσιο το “ενδιαφέρον” όταν μια γυναίκα μένει έγκυος κι όλα γίνονται θέμα ενώ δεν είναι. Δεν είναι θέμα αν έφαγα μπουγάτσα στις 3:00 επειδή πείνασα. Νιώθω ότι πρέπει να απαντήσω σε κάποια σχόλια γιατί υπερβάλλουμε. Θα ήθελα να έχω δει μια λίστα με το τι χρειάζομαι γιατί πήγα στα κατάστημα βρεφικών κι αισθανόμουν κατάχαζη», πρόσθεσε.

Η μπέμπα της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή δε θα πάρει κάποιο από τα ονόματα των παππούδων της

Η μπέμπα της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή δε θα πάρει κάποιο από τα ονόματα των παππούδων της /Φωτογραφία Instagram

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε το σώμα της έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

«Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πάρα πολύ γλυκιά νονά ήδη. Η αδερφή μου είναι τέλεια στον ρόλο της θείας. Είμαι ευτυχισμένη. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Δε θα ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό δρόμο», ξεκαθάρισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top