Θεοδώρα Ρασέλ: «Πέρασα κατάθλιψη έπειτα από μια ερωτική απογοήτευση»

«Μπορεί να έκανα πράγματα που δε θέλω να φαντάζομαι»

Οι δηλώσεις της Ρασέλ στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Θεοδώρα Ρασέλ αποκαλύπτοντας πως η κατάθλιψη της έχει χτυπήσει την πόρτα δύο φορές.

Η πρώτη φορά ήταν όταν πήγαινε ακόμα σχολείο και άκουγε να την αποκαλούν μαύρη. «Πέρασα κατάθλιψη δύο φορές. Αν δεν ήταν η μαμά μου, ειδικά την πρώτη φορά, νομίζω ότι μπορεί να έκανα πράγματα που δε θέλω καν να τα σκέφτομαι. Πέρασα πολύ δύσκολα. Κουράστηκα να ακούω συνέχεια το ίδιο πράγμα: η μαύρη, η μαύρη, η μαύρη. Το μαύρος σαν όρος δεν είναι κακό, το χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως. Ο τρόπος που το χρησιμοποιούσαν τα παιδιά ήταν κακός».

 

Ρασέλ - Κλόντια: Έτσι σχολίασαν την αποβολή τους από το Asia Express

Η δεύτερη φορά που βρέθηκε στην ίδια θέση ήταν λίγο καιρό πριν λάβει μέρος στο Asia Express, αφού πέρασε μια ερωτική απογοήτευση.

Ρασέλ GNTM: «Δε θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον»

 

«Η δεύτερη φορά ήταν λίγο πριν μπω στο Asia Express. Πέρασα μία ερωτική απογοήτευση. Κάθε βράδυ στην Ασία έκλαιγα και για αυτό. Δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί ένας άνθρωπος όταν βιώσει την απόρριψη να αντιδράσει έτσι. Με πλήγωσε πάρα πολύ. Όταν κάποιος δεν έχει τα κότσια να σου πει ειλικρινά ότι «δεν μπορώ άλλο» και σε έχει να περιμένεις, είναι το χειρότερο πράγμα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top