Taylor Swift: Η γάτα της «κοστίζει» 97 εκατομμύρια δολάρια!

Και δεν είναι καν το ακριβότερο κατοικίδιο του κόσμου!

Ένα από τα πιο ακριβά κατοικίδια του κόσμου ανήκει στην Taylor Swift. Η διάσημη τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του 'All About Cats', έχει μία γάτα η οποία κοστίζει 97 εκατομμύρια δολάρια.

H Swift ονόμασε την γάτα της από τον ομώνυμο χαρακτήρα της σειράς «Law & Order». Η Olivia Βenson, όπως ονομάζεται η γάτα, έχει μάλιστα, πρωταγωνιστήσει και στα βίντεο κλιπ τραγουδιών της ιδιοκτήτριάς της, όπως το «Blank Space» και το «Me!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Η Σκοτσέζα γάτα αξίας 97 εκ. δολαρίων δεν είναι το πιο ακριβό κατοικίδιο του πλανήτη, αλλά το τρίτο ακριβότερο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Πρώτο στη λίστα έρχεται το κατοικίδιο της ιταλικής εταιρίας Gunther Corporation, το γερμανικό ποιμενικό που κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερο έρχεται η γνωστή γάτα- influencer Nala αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αξία των κατοικίδιων υπολογίζεται από τα έσοδα που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους μέσω των αναρτήσεων με αυτά στα social media. Για παράδειγμα, όταν η Taylor Swift είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της με την Olivia το 2020 στο Instagram, είχε αποσπάσει περισσότερα  από 2 εκατομμύρια likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Τα σκυλιά της Oprah Winfrey, η Sadie, η Sunny, η Lauren, η Layla και ο Luke, τα πανέμορφα σκυλιά της παρουσιάστρια, που υπολογίζονται στα 30 εκατομμύρια αλλά και η γάτα του Karl Largefled, Choupette με αξία 13 εκ. δολάρια είναι μερικά ακόμα τετράποδα που βρίσκονται στη λίστα των «ακριβών» κατοικίδιων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top