«Είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο»: Η Μαρίνα Πατούλη δηλώνει... single!

Τελικά δεν είναι ζευγάρι με τον Βλάσση Χολέβα;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Πατούλη στο Πρωινό

Εδώ κι αρκετούς μήνες έχει συζητηθεί πολύ η σχέση της με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα, με τον οποίον συνεργάστηκαν, αφού υπήρξε η φήμη ότι είναι ζευγάρι.

Μαρίνα Πατούλη: «Ρε λύσσα, άλλη ερώτηση έχουμε;»

Το πρωί της Πέμπτης, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτάει για την υποψηφιότητά της στον δήμο Πέυκης, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Μαρίνα Πατούλη διεκδικεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης

Η Μαρίνα Πατούλη διεκδικεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης

«Είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο, όμως με γεμίζει τόσο πολύ η δραστηριοποίηση με τα κοινά, όσο κι αν ακούγεται περίεργο… Γεμίζει τόσο πολύ τη ψυχή μου αυτή η έννοια και η διαδικασία της προσφοράς γεμίζει την ψυχή μου. Αυτός είναι ένας καλός σύντροφος επί της παρούσης. Δε με φλερτάρουν οι άνδρες ιδιαίτερα. Με φοβούνται… Ίσως δείχνω πιο απρόσιτη, ίσως επειδή είμαι δυναμική» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή ότι δεν είναι σε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα.

Φωτογραφίες όπως αυτή από παραλία της Μυκόνου «φούντωσαν» τις φήμες ότι η Μαρίνα Πατούλη κι ο Βλάσσης Χολέβας ήταν ζευγάρι

Φωτογραφίες όπως αυτή από παραλία της Μυκόνου «φούντωσαν» τις φήμες ότι η Μαρίνα Πατούλη κι ο Βλάσσης Χολέβας είναι ζευγάρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαρίνα Πατούλη: Οι τρυφερές στιγμές με τον Βλάσση Χολέβα στη Μύκονο

«Δε θα ‘θελες να βρεις έναν σύντροφο να περάσεις το άλλο μισό της ζωής σου;» ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα που ακολούθησε, με τη Μαρίνα Πατούλη να την αντιστρέφει. «Εγώ θέλω… Αλλά δεν…» απάντησε ο παρουσιαστής. «Κι εγώ θέλω αλλά δεν…», συμπλήρωσε με χαμόγελο η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top