Παπανώτας για Οικονομόπουλο: «Δε θα βγει και ντυμένος καλόγερος»

«Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο»

Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου

Είναι ήδη γνωστό πως ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στη εκπομπή «Happy Day» και ο τραγουδιστής αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα, αλλά και στην πίστη του στο Θεό.

Νίκος Οικονομόπουλος: Θα κάνει ντοκιμαντέρ τη ζωή του

 

Μετά την προβολή του βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον λόγο και σχολίασε όσα άκουσε να λέει ο καλλιτέχνης. «Η εγχώρια showbiz εδώ δεν έχει καταλάβει πως μπορεί να λες ότι θες, όποτε σου κατέβει για να χτίσεις μια  δημόσια εικόνα. Με ενοχλεί που δεν έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να πάρουν έναν άνθρωπο που ξέρει τι πρέπει να πεις, πότε πρέπει να το πεις και γιατί πρέπει να το πεις», ανέφερε αρχικά.

Τα δάκρυα του Νίκου Οικονομόπουλου: «Κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή»

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον Θεό δήλωσε: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο. Δε θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι να βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν. Μπουζούκια είναι και να μην έχει χορεύτριες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι το κοινό “γυμνό” από κάτω».

Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τον Νίκο Οικονομόπουλου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top