Έναστρον: Η απάντηση στο πρόστιμο για το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη

Η ανακοίνωση στο Instagram

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφθηκε τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τις Μέλιsses.

Δέσποινα Βανδή: Τα νέα παθιασμένα φιλιά στον Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν στη σκηνή πλησίασε τον σύντροφό της και τον φίλησε, ενώ εκείνος κρατούσε ένα τσιγάρο στο χέρι.

Οι εν λόγω φωτογραφίες στάθηκαν αφορμή ώστε ο Θάνος Πλεύρης να επιβάλει πρόστιμο για τη μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Πλεύρης: Ανακοίνωσε πρόστιμο στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

«Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», έγραψε ο Υπουργός Υγείας.

Πλεύρης μετά το τσιγάρο του Μπισμπίκη: Θα εφαρμοστεί ο νόμος

 


Το Έναστρον εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram η οποία αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.
Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για ην πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top