Γιώργος Καφετζόπουλος: «Στα πρώτα μου βήματα, δημοσιογράφος με απειλούσε!»

Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου σε μια συνέντευξη ψυχής στο star.gr 

«Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά» στην περίπτωση του Γιώργου Καφετζόπουλου, καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλου.

Γιώργος Καφετζόπουλος: Ο λόγος που συνελήφθη όταν ήταν μικρός

Ο νέος, ταλαντούχος ηθοποιός χαράζει τη δική του πορεία στην υποκριτική πρωταγωνιστώντας σε θεατρικές παραστάσεις κι έχοντας κάνει και κινηματογραφικές ταινίες. Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ, χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία ως ένας νέος με όραμα και φιλοδοξίες για τη ζωή του. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη μιλάει για όλους και για όλα! 

O ηθοποιός εξηγεί πώς αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του: «Όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει αυτήν τη δουλειά μου άρεσε σε σχέση με άλλες δουλειές που είναι πιο συμβατικές, τώρα βέβαια έχω καταλάβει και τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Πιστεύω ότι ήταν μεγάλη επιρροή ο πατέρας μου» και συνεχίζει μιλώντας για την «επανάσταση» που έκανε στην εφηβεία του: «Κάπου στην εφηβεία τα παράτησα, τη σνόμπαρα όλη αυτή την κατάσταση και μετά στα 21 μου πήγα σε δραματική σχολή. Ίσως να το έκανα από αντίδραση να έκανα την επανάσταση μου θέλοντας να μην είμαι μέσα σε όλο αυτό».

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος μιλώντας επίσης για τον πατέρα του Αντώνη λέει χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου έχουν κάνει τα λάθη τους, αλλά δε μου έκαναν κάτι τόσο χοντρό που να το έχω κρατήσει. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια καθόλου συντηρητική στα Εξάρχεια, τους γονείς μου τους είχε παντρέψει η Κατερίνα Γώγου».

Ακόμη εξηγεί αν το όνομα «Καφετζόπουλος» του έχει ανοίξει ή του έχει κλείσει πόρτες στην δουλειά του: «Θεωρώ και τα δυο και έχουν ανοίξει πόρτες κι έχουν κλείσει. Δε θα ήθελα όμως το όνομα του πατέρα μου να επηρεάζει τη δική μου καριέρα. Δε γίνεται να πληρώνουμε τις αμαρτίες των πατεράδων μας!» λέει με χιούμορ. 

Αλλάζοντας κλίμα ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, υπήρξε δημοσιογράφος που τον εκβίαζε για να του δώσει συνέντευξη:  «Στα πρώτα μου βήματα ως ηθοποιός υπήρξε κάποιος δημοσιογράφος που με έπαιρνε τηλέφωνο και με απειλούσε για να του δώσω συνέντευξη. Μου είχε μιλήσει πολύ άγρια για να δώσω συνέντευξη ενώ δεν ήθελα», εξηγεί. 

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Καφετζόπουλος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Νάντα Καφφετζή στην παράσταση Το Ρίσκο της Δήμητρας Παπαδήμα στο θέατρο Olvio σε σκηνοθεσία του Τάσου Σωτηράκη. Πρόκειται για μια αντισυστημική μαύρη κωμωδία που διαδραματίζεται στην πλατεία Εξαρχείων με πρωταγωνιστές δύο διαφορετικούς κόσμους που συναντιούνται. 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Κάμερα: Αmber Doku 

Μοντάζ: Χρήστος Κοβάτσης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top