Γιώργος Καφετζόπουλος: Ο λόγος που συνελήφθη όταν ήταν μικρός

Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη όταν ήταν σε νεαρή ηλικία και οδήγησε στη σύλληψή του περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του, Γιώργο - Φωτογραφία ndp

«Είχαν χωρίσει οι γονείς μου στα 5 μου, αλλά είχαν καλή σχέση και σέβεται ο ένας τον άλλο, έχω περάσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Στην εφηβεία ήμουν πολύ ζωηρός, που έφτανα στο όριο, αλλά όχι αληταράς. Μικρός πετούσα από το μπαλκόνι πράγματα σε ανθρώπους, φρούτα, αυγά».

«Με σωφρόνισαν όταν έκανα τέτοιες βλακείες. Είχα ρίξει πέτρα από το μπαλκόνι σε ένα μηχανάκι και ήρθε στο σπίτι ο άνθρωπος και ο πατέρας μου έδειξε εμένα και είπε “αυτός το έκανε”. Όταν ήμουν ανήλικος με είχαν συλλάβει, μετά αθωώθηκα. Δε θα είχαν βγει τα στοιχεία μου στη φόρα αλλά έγινε λόγω του πατέρα μου».

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο γιος μου είναι δουλευταράς, εγώ είμαι τεμπέλης»

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος που ακολουθεί τα βήματα του Αντώνη Καφετζόπουλου στην υποκριτική, εξομολογείται ότι εκείνος και η μητέρα του έχουν κρατήσει σχέσεις με την πρώην σύζυγο του πατέρα του και πως ο ίδιος έχει κάνει ψυχοθεραπεία. 

 «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, και με βοήθησε πολύ. Η μητέρα μου κι εγώ έχουμε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του πατέρα μου, Φαίη Κοκκινοπούλου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top