Toni Collette: Χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου - Την απάτησε ο σύζυγός της

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις της Toni Collette/ φωτογραφίες AP

Χωριστούς δρόμους έπειτα από 20 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν η Toni Collette και ο Dave Galafassi.

H Toni Collette ανακοίνωσε το διαζύγιό της έπειτα από 20 χρόνια γάμου/ φωτογραφία AP/ Evan Agostini

H Toni Collette ανακοίνωσε το διαζύγιό της έπειτα από 20 χρόνια γάμου/ φωτογραφία AP/ Evan Agostini

Η ηθοποιός έκανε γνωστό τον χωρισμό της μέσω μιας ανακοίνωσης στο Instagram γράφοντας: «Με χάρη και ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε ότι παίρνουμε διαζύγιο. Είμαστε ενωμένοι στην απόφασή μας και χωρίζουμε με σεβασμό και έγνοια ο ένας για τον άλλον. Τα παιδιά μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα συνεχίσουμε να ευδοκιμούμε ως οικογένεια, αν και με διαφορετικό σχήμα. Είμαστε ευγνώμονες για τον χώρο και την αγάπη που μας παρέχετε καθώς εξελισσόμαστε και προχωράμε ειρηνικά σε αυτή τη μετάβαση».

 

Λίγο πριν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η Collette είχε κάνει και ένα ακόμα post αυτή τη φορά στα Instastories το οποίο έγραφε: «Ανεξάρτητα από τις τρέχουσες συνθήκες σας, αν μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας, μπορείτε να το δημιουργήσετε».

Η ανακοίνωση του διαζυγίου έρχεται λίγες ημέρες μετά τις φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η  Daily Mail με τον Dave Galafassi να φιλιέται με μια άλλη γυναίκα σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά/ φωτογραφία AP/ Richard Shotwell

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά/ φωτογραφία AP/ Richard Shotwell


Να σημειωθεί πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2003 και τον Ιανουάριο του 2008 απέκτησαν την κόρη τους Sage,  και τον γιο τους Arlo Robert τον Απρίλιο του 2011.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top