Στο νοσοκομείο η Λένα Ζευγαρά - Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;

Η ανάρτηση και τα βίντεο για την αναβολή της εμφάνισής της

Δείτε όσα είπε η Λένα Ζευγαρά στα insta stories της

Την προγραμματισμένη της εμφάνιση στην Κρήτη ματαίωσε η Λένα Ζευγαρά, για λόγους υγείας.

Λένα Ζευγαρά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και τι ετοιμάζει

Η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης, όμως, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Λένα Ζευγαρά σε παλιότερη νυχτερινή της έξοδο

Η Λένα Ζευγαρά σε παλιότερη νυχτερινή της έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που πόσταρε στο Instagram, ευχαρίστησε το κοινό για την κατανόηση κι ανανέωσε το ραντεβού τους για το μέλλον, καθώς η εμφάνιση θα προγραμματιστεί άμεσα σε νέα ημερομηνία.

Λένα Ζευγαρά: Οι γονείς της βρίσκονται καθημερινά στο καμαρίνι της!

«Ευχαριστώ για την κατανόηση και την αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας αλλά δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα! Εύχομαι υγεία!», έγραψε στο Instagram.

Στα βίντεο που ακολούθησαν σε insta stories, εξήγησε τι συνέβη: «Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω 2-3 λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Όπως είδαμε μέσα από το προηγούμενο στόρι, πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα αναρρώνω. Έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Θέλω να ξεκινήσω με ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα με ευχές για την υγεία μου. Μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια κι ήσασταν δίπλα μου έστω και με γραπτά μηνύματα.

Ζευγαρά: Αν μου ζητήσει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα φύγω πρώτη

Ευχαριστώ πολύ την επιχείρηση Άνοδος γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε το τι θα γίνει στη δουλειά. Με πήγανε αμέσως στην κλινική όπου έκανε και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω να πω ευχαριστώ και σε όλους εσάς που βρεθήκατε στο Άνοδος και περιμένατε να έρθω. Το προσπάθησα πολύ να είμαι παρούσα.

Συγκεκριμένα είπα στη νοσηλευτρία να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περιμένει ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, μου ήταν πολύ δύσκολο. Σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου από τον πόνο. Παρόλα αυτά είμαι εδώ, είμαι καλύτερα κι είμαι έτοιμη να δώσουμε νέα ημερομηνία για τη συνάντησή μας στην Κρήτη. Έχω πεισμώσει τόσο πολύ που θα έρθω και θα τραγουδάμε μέχρι να ξημερώσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top