Ζευγαρά: Αν μου ζητήσει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα φύγω πρώτη

«Στην καραντίνα αναθεώρησα πολλά»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Λένας Ζευγαρά στο The 2Night Show.

Εξομολογητική διάθεση είχε η  Λένα Ζευγαρά, η οποία κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο στη ζωή της.

Λένα Ζευγαρά: Βackstage video από το νέο της hit single «Όλα Τα Αγάπησα»

«Πρώτη πρώτη φορά ήμουν σε μια ψαροταβέρνα στη Χαλκιδική. Ήταν η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν το “Όλα σε θυμίζουν” της Χαρούλας Αλεξίου», ανέφερε αρχικά στο The 2Night Show.

Λένα Ζευγαρά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και τι ετοιμάζει

Λένα Ζευγαρά

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε για ποιον λόγο αναθεώρησε τις σχέσεις της με τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της καραντίνας. «Στην καραντίνα αναθεώρησα πολλά. Ένα από αυτά είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία και θα ήθελα να κάνω γιατί έχω ακούσει το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Όταν δεν είμαι καλά, παίρνω τηλέφωνο την κολλητή μου, Γλυκερία. Τώρα που πάω πολύ καλά στην καριέρα μου, την παίρνω και απλά με ακούει να της λέω το πρόγραμμά μου».

«Τον έρωτα τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου»

Κλείνοντας, ο παρουσιαστής δε θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της. «Τον έρωτα τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ερωτευτούν πολλές φορές. Δε μου το έχουν πει να ξέρεις, αλλά άμα μου πει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα σηκωθώ και θα φύγω από μόνη μου πρώτη» υπογράμμισε και τραγούδησε τους στίχους από το «Δώσε ένα τέλος» που ερμηνεύει ο Νότης Σφακιανάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top