Λένα Ζευγαρά: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και τι ετοιμάζει

Ποζάρει ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ, φορώντας ένα αέρινο φόρεμα

Η Λένα Ζευγαρά είναι μία από τις τραγουδίστριες που αγαπά ο κόσμος. Μάλιστα, αν και προ μηνών υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα αποσυρθεί για να δημιουργήσει οικογένεια, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και η ίδια ετοιμάζει δυναμική επιστροφή!

Η ερμηνεύτρια - φαινόμενο, που μέσα σε 6 μήνες έβγαλε 8 μεγάλες επιτυχίες και έκανε αμέτρητες sold out εμφανίσεις, έχει αλλάξει look και ετοιμάζεται να μας «μαγέψει» ξανά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Panik Records ανακοίνωσε πως η Λένα Ζευγαρά ανανέωσε το συμβόλαιό της με την εταιρεία και σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα νέα της τραγούδια.

 

Παράλληλα, η δισκογραφική εταιρεία «ανέβασε» σήμερα στα social media ένα video από φωτογράφηση της Λένας Ζευγαρά, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ, με μακριά μαλλιά, φορώντας ένα αέρινο φόρεμα αρχαιοελληνικού ύφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, εκτός από νέα τραγούδια, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζει συναυλίες ανά την Ελλάδα, όπου θα διασκεδάσει το κοινό με τα τραγούδια της, τις ερμηνείες της και τον μοναδικό της τρόπο. Μάλιστα, αυτές θα είναι και οι πρώτες live εμφανίσεις της μετά το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων που επέβαλε η πανδημία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top