Ναταλία Γερμανού: Ο σκύλος του πρωθυπουργού... τρώει το δώρο που του έκανε!

Η φωτογραφία που πόσταρε η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται

Δείτε τα δώρα που έκανε η Ναταλία Γερμανού στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όπως είναι γνωστό, το περασμένο Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου είναι ασφαλή»

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός μίλησε για την αδερφή του Κατερίνα Μητσοτάκη που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά και τι είναι αυτό που τον αποφορτίζει μετά από μια έντονη καθημερινότητα.

Έκπληξη προκάλεσε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Καλύτερα δε γίνεται της Ναταλίας Γερμανού

Έκπληξη προκάλεσε η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Καλύτερα δε γίνεται της Ναταλίας Γερμανού /Φωτογραφία Instagram

Στο τέλος της συνέντευξης η οικοδέσποινα του Καλύτερα δε γίνεται, όπως κάνει σε όλους τους καλεσμένους της, έδωσε δώρα και στον πρωθυπουργό!

Αρχικά ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, Τα 88 ντολμαδάκια, με αφορμή μια απάντησή του στο Luben, ένα φλιτζάνι για τον καφέ του με το όνομά του, αλλά κι ένα δώρο για το τετράποδο μέλος της οικογένειάς του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιο cool από ποτέ στην εκπομπή του Alpha

«Δε θα μπορούσαμε να μην πάρουμε ένα δώρο για τον Peanut, παιχνιδάκι είναι, κάνει και θόρυβο, είναι μια φωτογραφική μηχανή για να συνηθίσει τα φλας της δημοσιότητας» είπε η Ναταλία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το αποδέχεται και να απαντάει με χιούμορ ότι: «Τα έχει ήδη συνηθίσει και με το παραπάνω!».

Μητσοτάκης: Η αδελφή του, Κατερίνα, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Tο απόγευμα της Τετάρτης, η παρουσιάστρια ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram που αποδεικνύει ότι ο... παραλήπτης έλαβε το δώρο του και το απολαμβάνει!

Εκτός των άλλων, ο Peanut είναι πολύ... παιχνιδιάρης!

Εκτός των άλλων, ο Peanut είναι πολύ... παιχνιδιάρης! /Φωτογραφία Instagram

«Peanut enjoying his present», έγραψε στη φωτογραφία όπου βλέπουμε τον σκύλο του πρωθυπουργού να δαγκώνει και να παίζει με την πλαστική φωτογραφική μηχανή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top