Βαλέρια Κουρούπη - Νίκος Ξύδης: Στην πρώτη τους συνέντευξη μετά το διαζύγιο

Όσα δήλωσαν η ηθοποιός κι ο γνωστός μουσικός

Δείτε όσα είπαν η Βαλέρια Κουρούπη κι ο Νίκος Ξύδης στο Στούντιο 4

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Δευτέρας η Βαλέρια Κουρούπη κι ο πρώην σύζυγός της, Νίκος Ξύδης.

Κουρούπη: «Είπα ότι μένω με τον πρώην μου για να πάρει θάρρος ο κόσμος»

Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο και διατηρεί μέχρι σήμερα μια άριστη σχέση, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιό του. Οι δυο τους εξήγησαν πως κατάφεραν να έχουν αυτή την τόσο όμορφη σχέση μέχρι σήμερα, αφού τα περισσότερα ζευγάρια όταν χωρίζουν απομακρύνονται κατά πολύ ο ένας από τον άλλον και κόβουν κάθε είδους επαφή ή κρατούν μόνο τα τυπικά.

Η Βαλέρια Κουρούπη κι ο Νίκος Ξύδης έχουν χωρίσει, αλλά εδώ κι αρκετά χρόνια έχουν στενή φιλική σχέση

Η Βαλέρια Κουρούπη κι ο Νίκος Ξύδης έχουν χωρίσει, αλλά εδώ κι αρκετά χρόνια έχουν στενή φιλική σχέση

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς κι εντάσεις. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες… Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι… Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Κι επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δεν τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό. Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε κι οι δυο και είχαμε κι ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε», είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Κουρούπη: Πήρε διαζύγιο, αλλά μένει στο ίδιο σπίτι με τον πρώην σύζυγό της

«Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ό,τι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Νίκος Ξύδης.

Σε άλλο σημείο, το πρώην ζευγάρι αναφέρθηκε στη μητέρα του Νίκου Ξύδη, Ελένη Βιτάλη, λέγοντας πως ήταν ο άνθρωπος που στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους για τον χωρισμό τους. «Η μαμά του Νίκου πρέπει να στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν χωρίσαμε. Με αγαπούσε πολύ κι ακόμα με αγαπάει. Μας έδινε και λύσεις κι ιδέες για να τα ξαναβρούμε. Το επεξεργαστήκαμε πολύ πως θα της το πούμε, της το είπαμε αργά. Ήταν πως θα το πούμε στο παιδί και την Ελένη. Το πήρε πιο βαριά από τον γιο μας», είπε η ηθοποιός με τον γιο της Ελένης Βιτάλη να σημειώνει: «Ο γιος μας είχε καταλάβει άλλα, είχε βάλει άλλα στο μυαλό του… Όταν του το είπαμε ξαλάφρωσε».

Βαλέρια Κουρούπη - Νίκος Ξύδης: Δείτε όσα είπαν για τον γιο τους μετά το διαζύγιό τους

Στη συνέχεια, η Βαλέρια Κουρούπη εξήγησε πώς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στον γιο τους. «Είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια αποξένωση, αλλά είχε βάλει άλλα στο μυαλό του. Σκεφτόταν ότι εγώ μπορεί να έχω κάτι και μας έβαλε αυτός στο τραπέζι να μας πει τι είχε καταλάβει. Του είπαμε ότι έκανε λάθος κι ότι μάλλον θα χωρίσουμε κι ανακουφίστηκε πολύ. Τα παιδιά θέλουν αλήθεια», δήλωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top