Ανδριολάτου: Η ξέφρενη εφηβεία και η σχέση της με τους γονείς της

Όσα αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του «Maestro» στο OK!

Δείτε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου στην Ελένη Μενεγάκη

Για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με την οικογένειά της μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! 

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Maestro» παραδέχτηκε ότι στην εφηβεία της έκανε πολλές τρέλες και ότι την αποκαλούσαν «σοσιαλίστρια» οι γονείς της.

Maestro: Χαμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή Παπακαλιάτη - Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου: «Ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ»

Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα «η κόρη μου η σοσιαλίστρια». Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση. Έβγαινα από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα παντού, ακόμα και με τους γονείς μου, πήγαινα πάντα μαζί τους. Είχα χαλάσει και την εφηβεία της αδελφής μου γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, αυτοκόλλητη. Ήθελε να βγει με τους φίλους της και πήγαινα κι εγώ. Γενικά έκανα αυτό που ήθελα.

Αν και σε μικρότερη ηλικία ήταν επαναστάτρια, δε μεγάλωσε σε ένα αυστηρό περιβάλλον με την ίδια να αποκαλύπτει ότι δεν είχε μπει ποτέ τιμωρία. 

 

 

«Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους. Σε ποιον από τους δύο έχεις αδυναμία; Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό. Θυμάμαι ότι είχαμε ένα παιχνίδι που παίζαμε περιμένοντας στη στάση του λεωφορείου: παρατηρούσαμε τα μπουμπουκάκια των λουλουδιών και λέγαμε «αυτό είναι δικό μου». Και τώρα, επειδή το γραφείο του είναι κοντά στη στάση, όταν περνάει από εκεί, μου στέλνει φωτογραφίες με λουλούδια και μου λέει "αυτό είναι δικό μου"».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top