Παγκόσμια βράβευση για τη Δέσποινα Μοιραράκη - Η αφιέρωση στον σύζυγό της

Βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας για το 2022

H συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη στο Breakfast@Star λίγο καιρό πριν 

Ο διεθνής οργανισμός Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards πραγματοποίησε στις 22 Νοεμβρίου 2022, την επετειακή τελετή απονομής των βραβείων, σε ένα φαντασμαγορικό show που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο Lazzoni με θέα στον Βόσπορο. 

Ανάμεσα σε άλλους επιχειρηματίες από όλο τον πλανήτη, έλαμψε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022 με τον διακριτικό τίτλο «SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR» για το custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών.  

Παγκόσμια βράβευση για τη Μοιραράκη - Η αφιέρωση στον σύζυγό της

Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του Προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards Khalil El-Muelhy. 

Το outfit της Δέσποινας Μοιραρακη ήταν ένα βραδινό φόρεμα της δικής της collection ρούχων.

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης τουρκικής καταγωγής, Ece Vahapoglu. Εκτός της Δέσποινας Μοιραράκη, βραβεύτηκαν τα καλύτερα Hotels, Spa, Villa’s, Restaurants και πολλά άλλα brands από την ελίτ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

Στη συνέντευξη της, η Δέσποινα Μοιραράκη  πολύ συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο της, στον εκλιπόντα σύζυγο της Ναύαρχο Ε.Α  Γιάννη Κοντούλη.

Την επιχειρηματία συνόδευσε στη Κωσταντινούπολη, ο καλός της φίλος Γιώργος Ντάβλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top