Μιχάλης Σαράντης: Η βόλτα με την κόρη του και οι στίχοι που της αφιέρωσε

Μπαμπάς και κόρη πόζαραν στον φακό της Μαίρης Μηνά

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την κόρη του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ο Μιχάλης Σαράντης απολαμβάνει και με το παραπάνω τον ρόλο του μπαμπά. Τον Σεπτέμβριο ο ηθοποιός και η σύντροφός του, Μαίρη Μηνά υποδέχτηκαν στον κόσμο την κορούλα τους και από εκείνη τη στιγμή είδαν τη ζωή τους να αλλάζει.

Μιχάλης Σαράντης: Τα λόγια αγάπης στη Μαίρη Μηνά αγκαλιά με την μπέμπα τους

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και τη γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου. Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ο Μιχάλης Σαράντης μιλά για την κόρη του και λιώνει: «Τη γεμίζω με φιλιά»

Το απόγευμα της Τετάρτης (23/11), ο ευτυχισμένος μπαμπάς βγήκε μια βόλτα με την μπέμπα του και η Μαίρη Μηνά έσπευσε να τους απαθανατίσει.
Ο Μιχάλης Σαράντης δεν παρέλειψε να αφιερώσει στο μικρό του κοριτσάκι και στίχους του Λουκιανού Κηλαηδόνη. «Σα μου λεν να φύγω από κοντά σου, πιο καλά ο ήλιος να σβηστεί, σ’ έχω τόσο συνηθίσει, σ’ αγαπώ τόσο πολύ, ας τον κόσμο κι έλα δώσ’ μου ένα φιλί».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top