Κώστας Κάππας: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δε μου έχει κάνει ξανά πρόταση»

Όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς Κλείσε τα μάτια

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Κάππας στο Breakfast@Star

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Κάππας στην κάμερα του Breakfast@Star και την Αναστασία Ζάρκα το πρωί της Τετάρτης.

«Ο ρόλος μου στο Maestro, μού προκάλεσε σωματικά συμπτώματα»

Ανάμεσα σε άλλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο σίριαλ Κλείσε τα μάτια, αλλά και την… ομοιότητα με τον Γιάννη Αϊβάζη!

«Το Κλείσε τα Μάτια παραμένει και με τα σημερινά δεδομένα μια αξιόλογη σειρά. Από το Maestro έχω δει περίπου το πρώτο επεισόδιο, κι αυτό όχι όλο, αλλά δε βλέπω τίποτα κοινό σαν γραφή με το Κλείσε τα μάτια. Καταλαβαίνω ότι το έχει κάνει ο Χριστόφορος αλλά υπάρχει μια ωριμότητα σε αυτό, του έχει κάνει καλό που πήγε στην Αμερική κι έφυγε. Είναι μια αξιόλογη δουλειά κι όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Χριστόφορο, που παλεύουν για το καλό αποτέλεσμα, με χαροποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε αρχικά.

Ο Κώστας Κάππας έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία σε αρκετά σίριαλ

Ο Κώστας Κάππας έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία σε αρκετά σίριαλ

«Μετά το Κλείσε τα μάτια δε μου έχει κάνει κάποια πρόταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να συνεργαστούμε, αυτό όμως δε λέει κάτι. Εξάλλου δεν είναι κι ωραίο να παίρνεις πάντα τους ίδιους. Είναι ωραίο να ανοίγεις τα φτερά σου, να πηγαίνεις σε άλλα πράγματα με άλλους ανθρώπους».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η δεύτερη σεζόν του Maestro και το Netflix

«Έχει τύχει να μου μιλούν για ώρα και να μου λένε "Τι καταπληκτικός, τι το ένα και τι το άλλο", "Σας βλέπω"... νομίζω πως ήμουν στα Κύθηρα και πετάγεται αυτή που μου το έλεγε και λέει: "Λίτσα, έλα, είναι ο Αϊβάζης εδώ"», πρόσθεσε με χιούμορ ο Κώστας Κάππας στην πρωινή εκπομπή του Star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top