Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων στο Instagram για το ντεκολτέ της

Η στιλιστική της επιλογή και τα αρνητικά σχόλια

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στην Ελένη Μενεγάκη

Μία στιλιστική επιλογή της Χριστίνας Μπόμπα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Instagram.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Μας δείχνουν το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία έχει δεχθεί και στο παρελθόν διαδικτυακές επιθέσεις για τα ρούχα που επιλέγει να φοράει, βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο αρνητικού σχολιασμού.

Αυτή τη φορά, «έφταιγε» το «αποκαλυπτικό μπούστο» της.

Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων στο Instagram για το ντεκολτέ της

Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων στο Instagram για το ντεκολτέ της -2

Παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια για τη μπλούζα που φόρεσε, ότι «δεν της πηγαίνει» και ότι «θα ταίριαζε καλύτερα σε κάποια με μικρότερο στήθος», υπήρξαν πολλές ακόλουθοι της Χριστίνας Μπόμπα, που την υποστήριξαν με τα σχόλιά τους και θέλησαν να την υπερασπιστούν δημόσια.

Χριστίνα Μπόμπα

«Μερικές που βγάζετε χολή για το πώς ντύνεται εσάς τη σας νοιάζει αναρωτιέμαι;; Έχει σωματάρα και φοράει ό, τι θέλει.. και της σας πείραξε το μπλουζάκι;; Ένα τοπ είναι πολύ ωραίο για βραδινή έξοδος... από κει φαίνεσαι αν είσαι καλή μάνα ή όχι;; Απ' το ντύσιμο;;», γράφει χαρακτηριστικά μια κυρία.

Ενώ μια άλλη σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα: «Ντροπή να υπάρχουν τέτοια σχόλια και ειδικά από γυναίκες, εδώ μέσα! Αίσχος! Σας αφορά τι θα φορέσει η κάθε κοπέλα; Θα σας άρεσε να τα έγραφαν σε εσάς αυτά; Ή επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο "καλά να πάθει";; Και γενικά αν δεν μπορείτε να πείτε μια καλή κουβέντα, μην μιλάτε καθόλου καλύτερα, θα σας βοηθήσει και στις ζωές σας αυτό...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top