Νίκος Κουρής στο DOT: «Για μένα δεν υπάρχει καλός και κακός γονιός»

Ποια είναι η συμβουλή που έχει δώσει ο ηθοποιός στον γιο του;

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» βρέθηκε ο Νίκος Κουρής. Ο επιτυχημένος ηθοποιός κάθισε τον καναπέ της εκπομπής και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για τον ρόλο του ως μπαμπάς, αλλά και για το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να περάσει ποτέ από οντισιόν για να παίξει στο θέατρο.

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

Ο ρόλος του μπαμπά

«Ο ναρκισσισμός μού έφυγε όταν γεννήθηκε ο Πέτρος. Εξάλλου, όταν γίνεσαι γονιός, σβήνεις τον εαυτό σου. Κάθε παιδί είναι πάνω από τον γονέα, κάτι που το καταλαβαίνεις μόνο όταν γίνεις γονιός. Για μένα, δεν υπάρχει καλός και κακός γονιός. Υπάρχει γονιός και μη γονιός. Φυσικά, και κάνω βλακείες, πράγματα που μετανιώνω, ζητάω συγγνώμη. Όλο αυτό, όμως, είναι στη διαδικασία του να είναι κάποιος γονιός. Δεν θα κάτσω να έχω ενοχές. Φυσικά, αν δεν έχω κάνει κάποιο έγκλημα στο παιδί μου. Και δεν έχω κάνει. Δεν έχω κάνει τραυματίσει ψυχικά τον γιο μου» και συμπληρώνει:

Νίκος Κουρής στο DOT: «Για μένα, δεν υπάρχει καλός και κακός γονιός»

Ο Νίκος Κουρής μαζί με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνο Θεοχάρη

 «Θα ήθελα το παιδί μου να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Όταν λέω να μην δίνει λογαριασμό εννοώ πως όταν επιλέξει να κάνει κάτι, να το κάνει και μέσα στη διαδικασία να βρει τι του αρέσει και τι όχι. Να το κάνει για τον ίδιο και όχι για τη μαμά, τον μπαμπά, τη θεία, τη γιαγιά. Κάνε ό,τι νομίζεις και εγώ θα είμαι εδώ για τα υπόλοιπα. Να σου λέω, παραδείγματος χάρη, ότι δεν έφαγε. Αυτή είναι η δουλειά μου. Η δουλειά του παιδιού είναι να κάνει ό,τι αισθάνεται»

Νίκος Κουρής: Έχει νόημα να μιλάω για τον διαβήτη, δίνω δύναμη σε κάποιους

Το θέατρο μέσα από τα μάτια του Νίκου Κουρή

«Δεν ήταν στόχος μου να γίνω ηθοποιός. Όταν τέλειωσα τη σχολή είχα την τύχη να έρθουν όλα πάνω μου. Να παίξω, δηλαδή, στον «Γυάλινο Κόσμο» και το «Αυτή η Νύχτα Μένει» τα οποία ήρθαν μόνα τους. Δεν έχω πάει ποτέ σε οντισιόν. Μπήκα στο θέατρο με όλον μου τον εαυτό και έκανα πράγματα με μανία με έναν ιδεαλιστικό ρομαντικό να κάνω κάτι στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις θέατρο για τα χρήματα. Δεν είναι αυτή η προτεραιότητα. Από το θέατρο πολύ λίγες φορές έχω βγάλει εγώ χρήματα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top