Φάνης Μουρατίδης: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου»

«Νιώθω περήφανος που το «Maestro» μπήκε στο Netflix»

Η συνέντευξη του Φάνη Μουρατίδη στο Πάμε Δανάη

Τον Φάνη Μουρατίδη φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Ο ταλαντούχος ηθοποιός που βρίσκεται σε αυτή τη δουλειά που μπήκε στο Netflix.

«Maestro»: Η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του «Maestro». Με κάνει να νιώθω περήφανος που η σειρά μπήκε στο Netflix και χαρούμενος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το αξίζει. Ήμουν στον δρόμο όταν με πήρε ο Χριστοφόρος και μου πρότεινε τον ρόλο. Δέχθηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο. Χάρηκα πολύ που υποδύομαι έναν δραματικό ρόλο. Στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση το τι κάναμε χθες, δεν θα με σκεφτεί εύκολα κάποιος για δραματικό ρόλο. Δεν είμαι φύσει, αλλά θέσει κωμικός. Θαυμάζω όσους λένε ότι η κωμωδία είναι εύκολη», είπε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Αφήνω τη ζωή να με “πάει”»

Ο Φάνης Μουρατίδης δήλωσε πως περνάει πολύ καλά με τους γιους του και θέλει να χαρεί όλες τις στιγμές μαζί τους. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που «πάνε» τη ζωή τους. Εγώ αφήνω τη ζωή να με πάει. Αυτό που ήθελα εγώ ήταν αυτό που παρουσίαζαν τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές ταμπέλες, ενώ η ζωή ξέρει τι είναι το καλύτερο για σένα».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ήμουν έγκυος όταν άρχισα να συζώ με τον Φάνη»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη και τον έναν γιο τους/Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη και τον έναν γιο τους/Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο θάνατος της αδερφής του που τον στιγμάτισε


Κλείνοντας, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν που έχει συμβεί στη ζωή του όταν ήταν πολύ μικρός. Όταν ήταν 4 ετών «έφυγε» από τη ζωή η αδερφή του σε ηλικία 2 ετών από μηνιγγίτιδα. «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου. Γράφει στη ψυχή. Εγώ έχω συναισθηματική μνήμη. Αισθάνθηκα πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία τον γονιών μου, γιατί μετά από μια τέτοια απώλεια φοβόντουσαν. Ήταν δύσκολο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top