Χρύσα Παππά: «Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο»

To post it στο ψυγείο που έγινε τατουάζ

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χρύσας Παπά στο The 2Night Show

«Τα όνειρα που εγκαταλείπεις επιστρέφουν σαν εφιάλτες», είναι μια φράση που αντιπροσωπεύει τη Χρύσα Παππά.

Χρύσα Παππά: Στα «μυστικά της Εδέμ» είχα βενζίνη μόνο για να πάω

Την είχε γράψει σε ένα post it και το είχε κολλήσει στο ψυγείο της, όταν ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει γαλλική φιλολογία, αλλά μέσα της υπήρχε η φλόγα της υποκριτικής.

 

 

Χρύσα Παππά: Αποκάλυψε την ηλικία της

«Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε «τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες» με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ», είπε αρχικά στο «The 2Night Show».

 

Η Χρύσα Παπά μίλησε για όλα στο The 2 Night Show

«Το πήρα σαν σημάδι από τον Θεό, γιατί πιστεύω και πολύ, να μην το παρατήσω. Έκτοτε αυτό ήταν post-it στα ψυγεία μου, όπου κι αν έμενα, και μετά έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παρατάμε τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε γιατί η ζωή είναι δικιά μας και κανενός άλλου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Οι έρωτες που δεν κατέληξαν σε γάμο

Η ταλαντούχα ηθοποιός κρατά προστατευμένη την προσωπική της ζωή και σπάνια μιλά γι’ αυτή. «Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο. Δε θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου αλλά για να περνάω καλύτερα, καλά περνάω και μόνη μου», δήλωσε η Χρύσα Παππά για τους έρωτες που της έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top