Θύμα ληστείας η Λόλα Νταϊφά: Έκαναν «φτερά» κειμήλια αξίας 600.000 ευρώ

Πώς οι ληστές ξεγέλασαν τη «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων

Τι είπε η Λόλα Νταϊφά στο Πρωινό για τη ληστεία στο σπίτι της

Στο «στόχαστρο» επιτήδειων ληστών μπήκε η Λόλα Νταϊφά. Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο, και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι όταν επέστρεφε στο σπίτι της.

Θύμα κλοπής η Λόλα Νταϊφά/φωτογραφία NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Θύμα κλοπής η Λόλα Νταϊφά/φωτογραφία NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχε ένας καλοντυμένος άνδρας, ο οποίος φορούσε μάσκα, λόγω covid, τη χαιρέτησε και της είπε πως κάνουν κάποιες εργασίες στο διαμέρισμα του επάνω ορόφου.

Της ζήτησε να δει τα ηλεκτρολογικά και δίχως να το καταλάβει  ακόμα δύο ακόμα άτομα μπήκαν στο σπίτι και της έκλεψαν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

Στο «στόχαστρο» επιτήδειων η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων / φωτογραφία NDP/ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Στο «στόχαστρο» επιτήδειων η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων / φωτογραφία NDP/ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

«Τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά. Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει», είπε η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων στην εφημερίδα Espresso.

Η Λόλα Νταϊφά κατήγγειλε το περιστατικό στη ΓΑΔΑ, ενώ για τον εντοπισμό των δραστών έχει ενημερωθεί και η Interpol. Μέχρι στιγμής οι δράστες περιμένουν άφαντοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top