Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ο Νίκος Μάνεσης δε μου μιλάει»

Τα σχόλια για ορισμένους παρουσιαστές

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό και έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, οι συνεργασίες που ξεχωρίζει είναι αυτές με τη Χριστίνα Λαμπίρη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο  Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για όλα στο Breakfast@star

Ο  Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για όλα στο Breakfast@star

«Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας», δήλωσε ο ίδιος στο «Breakfast@star».

Κατερίνα Καραβάτου: Η Αέλια τη φωτογραφίζει σε… ιστορίες τηλεοπτικής τρέλας

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα στο κρανίο. Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Νίκος Μάνεσης στο Breakfast@star: «Ό,τι θέλω να πω το λέω στην εκπομπή μου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στον Νίκο Μάνεση και τον λόγο που δεν του μιλάει

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στον Νίκο Μάνεση και τον λόγο που δεν του μιλάει

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης στη Μαίρη Αργυριάδου αναφέρθηκε στον Νίκο Μάνεση και στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν του μιλάει, εξαιτίας ενός σχολίου που είχε κάνει για εκείνον στο παρελθόν. «Δε μου μιλάει. Ο Νίκος Μάνεσης, απ’ ότι γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, δε θα μου έδινε ποτέ συνέντευξη και δε θα ήταν ποτέ καλεσμένος σε μια εκπομπή που είμαι εγώ. Είχα κάνει ένα σχόλιο στο παρελθόν που δεν του άρεσε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top