Τάσος Σοφρωνίου: «Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω!»

Όσα αποκάλυψε ο διακεκριμένος σύμβουλος μόδας για τη ζωή του στο Παρίσι

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τάσου Σοφρωνίου

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια μέσα από το GNTM 5, ενώ άφησε για λίγο την πόλη όπου ζει τα τελευταία χρόνια, το Παρίσι.

Ο Τάσος Σοφρωνίου έχει καταξιωθεί και στον χώρο της γαλλικής μόδας

Ο Τάσος Σοφρωνίου έχει καταξιωθεί και στον χώρο της γαλλικής μόδας

Ο λόγος για τον Τάσο Σοφρωνίου που το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Σοφρωνίου: «Η απουσία του πατέρα μου ήταν σχεδόν αόρατη. Δε μου έλειπε»

«Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι σαν αδελφή μου, κολλητή μου… Έχω μεγάλο δέσιμο γιατί μεγαλώσαμε μαζί, με έκανε όταν ήταν πολύ μικρή και μεγαλώσαμε παρέα. Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης τέτοια και… με τον καιρό φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε χωρίς να χρειάζεται να γίνεται θέμα. Η μαμά μου ήξερα από όταν ήμουν πολύ μικρός ότι εγώ ήμουν άλλου παπά ευαγγέλιο. Η μητέρα μου με μεγάλωσε με ένα τρόπο… ήμουν πάντα πολύ ελεύθερος και ταυτόχρονα πολύ περιορισμένος», εξομολογήθηκε αρχικά ο διακεκριμένος σύμβουλος μόδας. 

Τάσος Σοφρωνίου: «Αυτό που είδατε στο GNTM ήταν το πρώτο πιάτο»

Ο Τάσος Σοφρωνίου αναφέρθηκε και στη ζωή του στο Παρίσι την τελευταία δεκαετία: «Στο Παρίσι νιώθω άνετος, νιώθω ελεύθερος, οι Γάλλοι είναι πολύ απελευθερωμένοι, υπάρχουν στεγανά που δε χρειάζεται να τα ξανά απαντήσουμε. Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω κι αυτό εμένα με κουράζει... Αν δεν αφήσουμε λίγο πίσω αυτό το: "Τι θα πει ο κόσμος;"».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top