Μίνα Αδαμάκη: Πότε θα γίνει η κηδεία της - Η παράκληση της οικογένειας

Η Μίνα Αδαμάκη πέθανε σε ηλικία 78 ετών από καρκίνο

Η Μίνα Αδαμάκη «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στα social media, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η κηδεία της ηθοποιού θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής (18/11) στο κοιμητήριο του Βύρωνα, ενώ, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας ...Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ», έγραψε σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το ΚΘΒΕ «αποχαιρετά» τη Μίνα Αδαμάκη

Με μεγάλη θλίψη το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη, την σπουδαία ηθοποιό που άφησε το στίγμα της στο χώρο του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης.

Υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια τους ρόλους της χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους θεατές. Ο περισσότερος κόσμος την γνώρισε μέσα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η τηλεοπτική σειρά «Τρεις Χάριτες» όπου πρωταγωνιστούσε.

Με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεργάστηκε το 2007 στην παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη και ερμήνευσε το ρόλο της Κλεονίκης. Η παράσταση παρουσιάστηκε και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top