Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιο: «Τώρα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο»

Αναφέρθηκε στην παλιότερη... ανθρωποφαγία των Μέσων

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στις τηλεοπτικές κάμερες

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε στο θέατρο Παλλάς η πρεμιέρα της παράστασης Η αυλή των θαυμάτων, όπου πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Ένας χωρισμός είναι σαν πένθος»

Μετά το τέλος του έργου, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου απάντησε για το πρόσφατο διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, δηλώνοντας πως περίμενε ότι θα πάρει έκταση το συγκεκριμένο θέμα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί και φέτος στην Αυλή των θαυμάτων

«Το περίμενα ότι θα πάρει έκταση, αλλά ας μη δώσουμε εμείς άλλη έκταση... Η επόμενη ημέρα είναι χαρούμενη, αισιόδοξη, με σκέψη κι ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές, που έχω δει το ποτήρι μισοάδειο. Τώρα το βλέπω μισογεμάτο», ανέφερε αρχικά.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

«Τα Μέσα δε λειτουργούν πια με τον ίδιο τρόπο. Έχουν αλλάξει τα πράγματα κι έχουν μαλακώσει. Δεν υπάρχει ατός ο κιτρινισμός πια κι αυτό είναι προς τιμήν σας και μπράβο σας, γιατί αλλιώς είναι κάπως... ανθρωποφαγικό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τα Μέσα σήμερα.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Στην πρεμιέρα της παράστασης Η Αυλή των Θαυμάτων - Το Μιούζικαλ, τον περασμένο Φεβρουάριο

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Στην πρεμιέρα της παράστασης Η Αυλή των Θαυμάτων - Το Μιούζικαλ, τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top