Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

Οι φωτογραφίες με τη μαμά της από το παρελθόν

Η ιστορία για την... πεθερά της που εκμυστηρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα στον «αέρα»

Τα 53α γενέθλιά της γιορτάζει η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα δεν μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια. Ως γνωστόν, μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη σχέση, με την παρουσιάστρια να αναγνωρίζει τις «θυσίες» που έκανε για να τη μεγαλώσει.

Βίκυ Σταυροπούλου: Η... χάρη που ζήτησε από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Έτσι, το πρωί της Κυριακής, με ένα μακροσκελές κείμενο και κοινές τους φωτογραφίες, η οικοδέσποινα της εκπομπής Πάμε Δανάη! συγκίνησε τους followers της.

«Χρόνια πολλά μαμά. Η μαμά μου όταν ήταν μικρή έκανε τρέλες με τους φίλους της, έκανε φάρσες, έβαζε μαξιλάρια στο κρεβάτι της με περούκες να νομίζει η μαμά της ότι κοιμάται & το έσκαγε για να πάει να συναντήσει αγόρια κι είχε πολλές απουσίες απο κοπάνες. Μετά, έμεινε έγκυος.

Η Δανάη Μπάρκα δε λείπει στιγμή απο το πλευρό της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα δε λείπει στιγμή απο το πλευρό της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σοκαρίστηκε, όμως λίγο καιρό πριν είχε χάσει τον παππού της όποτε θεώρησε πως “μια ψυχή έφυγε, μια άλλη έρχεται”. Λίγα χρόνια μετά χώρισε και δεν είχε ούτε δουλειά ούτε σύζυγο αλλά μηδένισε το κοντέρ κι αποφάσισε στα 27 να κυνηγήσει το όνειρο της. Πήγε σε σχολή, έκανε άλλες δουλειές συγχρόνως και θυμάμαι πως μέναμε σε ένα σπιτάκι με ένα δωμάτιο που το έκανε παιδικό κι εκείνη δεν είχε δικό της, κοιμόταν στον καναπέ. Την είχα ακούσει κρυφά να κλαίει με λυγμούς, να πονάει, να ζητάει βοήθεια για baby sitting, να αγχώνεται…», έγραψε η Δανάη.

Δανάη Μπάρκα: Πάσχα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου και τη γιαγιά της

«Που να ήξερε ότι όσο έκλαιγε κρυφά επειδή δεν μπορούσε να μου αγοράσει παιχνίδια, εγώ χαιρόμουν γιατί απλά είχα εκείνη και δεν χρειαζόμουν τίποτα άλλο. Που να ήξερε πως κάθε μέρα ξυπνάω και εύχομαι να την έχω μέχρι να κάνω εγώ παιδιά και να γνωρίσουν την πιο σπουδαία μαμά που υπάρχει, τη δίκη μου.

Όχι σπουδαία για όσα έχει καταφέρει και τα βλέπουν όλοι, σπουδαία για όσα έχει κάνει και δεν τα ξέρει κανείς. Που να ήξερε πόσα δάκρυα χαράς έχω ρίξει που η τύχη με έστειλε σε αυτή τη μαμά.

Μαμά, κλαίω και μόνο που γράφω αυτή την λέξη επειδή τη γράφω για σένα. Είσαι η μαμά μου και είσαι η ωραιότερη λέξη που μπορώ να ξεστομίσω. Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία. Μαμά, εύχομαι να σου μοιάσω. Μαμά,σε ευχαριστώ», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top