Βανδή: Ερωτεύτηκα, θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου να χωρίσω 

Τι είπε για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη  

H Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξομολογήθηκε τι την οδήγησε στην απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση» δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια για τις αλλαγές στη ζωή της και τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.  

Βανδή – Μπισμπίκης: Ο προορισμός που επέλεξαν για το τριήμερο

«Για μένα προτεραιότητα ήταν τα παιδιά. Μην ξεχνάς ότι η Μελίνα πάει 19 και από την ώρα που ήρθε στον κόσμο εγώ με άφησα. Μετά γεννήθηκε ο Γιώργος. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να είναι καλά τα παιδιά. Όλος ο κόσμος μου ήταν αυτά. Δεν έδινα καμία σημασία στον εαυτό μου» ανέφερε η Δ. Βανδή.

Η απόφαση για διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη
 

Δέσποινα Βανδή: οι δηλώσεις της για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη (βίντεο αρχείου εκπομπή «Super Κατερίνα», φωτογραφία Ευρωκίνηση Τ. Μπόλαρη) 

Όσον αφορά την απόφαση για το διαζύγιο, επισήμανε. «Κοίταξε, δεν έγινε έτσι ξαφνικά. Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω».

Βανδή – Μπισμπίκης: «Λιώνουν» από έρωτα ανταλλάσσοντας ένα γλυκό φιλί

Πρόσθεσε επίσης για το αν φοβήθηκε:  «Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα».

Ντέμης Νικολαΐδης: Η έκπληξη της συντρόφου του για τα γενέθλιά του


Η Δέσποινα Βανδή στο πάλκο

Η Δέσποινα Βανδή στο πάλκο (φωτογραφία Ευρωκίνηση/ Α. Παπανικολάου)    

Η ψυχοθεραπεία και η ζωή με τον Β. Μπισμπίκη
 

Στις αποφάσεις  για αλλαγές στη ζωή της πρόσθεσε ότι την βοήθησε και η ψυχοθεραπεία.    «Καταρχάς, κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν δύο χρόνια τώρα και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Θεωρούσα ότι το να διαβάζεις βιβλία και να έχεις καλούς φίλους είναι αρκετό για να εξελιχθείς, να μοιραστείς και να προβληματιστείς. Όχι όμως. Με την ψυχοθεραπεία βλέπεις πράγματα που ούτε είχες σκεφτεί ποτέ ούτε είχες έρθει αντιμέτωπος με αυτά». 

 

Όσον αφορά τον Βασίλη Μπισμπίκη ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο και είναι πρωτόγνωρο. Είναι σαν να είμαστε σε πενταήμερη. Μόλις βρούμε ένα κενό διήμερο –σπάνια βέβαια– θέλουμε να πάμε εκδρομή! Ή να πάμε να φάμε κάπου, να πάμε σε ένα ταβερνάκι, να κάνουμε μια βόλτα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top