Καίτη Γαρμπή: Η κόρη του Αντώνη Ρέμου είναι ο Ρέμος με μαλλιά!

Η επική δήλωση της τραγουδίστριας

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Καίτη Γαρμπή για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο / Βίντεο: Happy Day

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή θα συνεργαστούν τον φετινό χειμώνα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και έδωσαν συνέντευξη τύπου.

Ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε πως αισθάνεται συγκινημένος για τη μουσική συνάντησή του με την Καίτη Γαρμπή, η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν εκείνη που του άπλωσε το χέρι στα πρώτα του βήματα, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε πως «όταν μιλάμε για τον Αντώνη Ρέμο πάντα το πρώτο που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Δεν είναι τυχαίο, για αυτό και είμαι ευτυχισμένη που συνεργάζομαι μαζί του. Αποδίδει στον συνάδελφό του αυτό που του πρέπει, αυτό που του αξίζει, ξέρει να σέβεται τον συνάδελφό του, να τον εκτιμά και ίσως να τον βάζει και σε μια θέση καλύτερη κι από τη δική του με μεγαλοσύνη και γενναιοδωρία. Σε αγαπάμε».

Η τραγουδίστρια ίσως με αυτόν τρόπο να ήθελε να πετάξει και τη σπόντα της μετά τη διαμάχη που είχε ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή δέχτηκαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο.

Καίτη Γαρμπή - Αντώνης Ρέμος

Καίτη Γαρμπή - Αντώνης Ρέμος / Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ακόμα μία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τον Αντώνη Ρέμο ήταν και το σε ποιον μοιάζει η κόρη του, Ελένη, με την Καίτη Γαρμπή να σπεύδει να απαντά: «Εγώ θα μιλήσω! Είναι ο Ρέμος με μακριά μαλλιά!». Ο ίδιος ο τραγουδιστής παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά σχολίασε χαριτολογώντας πως αυτό είναι μία ατυχία, το γεγονός ότι η μαμά του παιδιού είναι η Υβόννη Μπόσνιακ και μοιάζει σε εκείνον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top