Κατσαφάδος: «Η Ντενίση παρεξήγησε της δηλώσεις μου και μου τα ''έχωσε''»

Ο ηθοποιός μιλά για την παρεξήγηση με τη Μιμή Ντενίση

Στο βιογραφικό του Θοδωρή Κατσαφάδου υπάρχουν πολλές επιτυχίες του θεάτρου, της τηλεόρασης, αλλά και του κινηματογράφου.

Συγκινητικός ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είχα ενοχές, τύψεις κι ένα γιατί»

Ανάμεσά τους και η «Σμύρνη μου Αγαπημένη». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τη Μιμή Ντενίση και πλέον οι δυο τους δε μιλάνε.

Reunion screening της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη".Ελένη Καρακάση-Μιμή Ντενίση-Θοδωρής Κατσαφάδος-Γιάννης Εγγλέζος / φωτογραφία NDP

Reunion screening της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη".Ελένη Καρακάση-Μιμή Ντενίση-Θοδωρής Κατσαφάδος-Γιάννης Εγγλέζος / φωτογραφία NDP

«Στη Σμύρνη» υποδύομαι τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο. Σε μία συνέντευξή μου είπα ότι στο cinema έχουμε ένα υλικό τεσσάρων ωρών. Στο μοντάζ κόπηκαν κάποιες σκηνές, ώστε να έχουμε ένα υλικό 2 ωρών. Κόπηκαν κάποιες σκηνές που αγάπησα πολύ. Οι δηλώσεις κόπηκαν και ράφτηκαν και βγήκε ότι είπα ότι η Μιμή Ντενίση που έκοψε σκηνές και της έκανα παράπονα. Η Μιμή παρεξήγησε της δηλώσεις μου και μου τα «έχωσε». Ενοχλήθηκε, αλλά τι να κάνουμε; Δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Δεν πειράζει», δήλωσε ο ηθοποιός.

Φέτος,, δεν τον βλέπουμε σε κάποια σειρά αν και δέχτηκε πάρα πολύ καλές προτάσεις. Τι συνέβη;

«Είχα κλείσει να είμαι σε σήριαλ της ΕΡΤ και έλαβα τελικά ένα μήνυμα πως τελικά δε θα γίνει. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος είχα πει όχι στο Μαύρο Ρόδο, στο Αυτή η νύχτα μένει, στον Σασμό και στους Παγιδευμένους με έναν απίστευτο μισθό. Έτσι είμαι εκτός τηλεόρασης», πρόσθεσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top