Ο Sylvester Stallone μίλησε ανοικτά για τις δυσκολίες στον γάμο του

Τα βρήκε ξανά με την εδώ και 25 χρόνια σύζυγό του, Jennifer Flavin

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της οικογένειας Stallone

Φαίνεται ότι μετά τις δυσκολίες που πέρασε στον γάμο του, ο Sylvester Stallone τα «βρήκε» ξανά με τη σύζυγό του, Jennifer Flavin.

Sylvester Stallone: Η απάντηση στις φήμες ότι χώρισε για... έναν σκύλο!

Πριν από λίγες ημέρες, το διάσημο ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση με τις κόρες του στο fashion show του Ralph Lauren στο Λος Άντζελες.

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin με τις κόρες τους Sistine (αριστερά) και Sophia Stallone (δεξιά) στην επίδειξη του Ralph Lauren

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin με τις κόρες τους Sistine (αριστερά) και Sophia Stallone (δεξιά) στην επίδειξη του Ralph Lauren /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Ο 76χρονος σταρ μίλησε για τις πρόσφατες δυσκολίες στον γάμο του με την Flavin, μετά από έναν σύντομο χωρισμό και την κατάθεση του διαζυγίου. «Ας πούμε απλώς ότι ήταν μια πολύ ταραχώδης περίοδος», είπε σε συνέντευξη του στους Sunday Times. «Προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε και για εμάς αλλά και για την οικογένειά μας», πρόσθεσε. 

Τα βρήκε ξανά με τη σύζυγό του ο «Sly» κι επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπό του

Τα βρήκε ξανά με τη σύζυγό του ο «Sly» κι επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπό του! /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Sylvester Stallone: Χωρίζει ο «Ρόκι» μετά από 25 χρόνια γάμου

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Αύγουστο, με την Jennifer να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο «Ρόκι» έγινε ξανά πρωτοσέλιδο, επειδή κάλυψε το τεράστιο τατουάζ που είχε με το πρόσωπο της γυναίκας του και το αντικατέστησε με αυτό του αγαπημένου του... σκύλου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top