Sylvester Stallone: Χωρίζει ο «Ρόκι» μετά από 25 χρόνια γάμου

Πριν από τρεις μήνες γιόρτασε την αργυρή επέτειο με την Jennifer Flavin

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Sylvester Stallone και της Jennifer Flavin

Ο Sylvester Stallone, ο γνωστός σε όλους μας κινηματογραφικός «Ρόκι» και η τρίτη σύζυγός του Jennifer Flavin, χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου.

Σιλβέστερ Σταλόνε: Οι ΦΩΤΟ με τις κούκλες κόρες του που έριξε το Instagram

Η Flavin υπέβαλε αίτηση για λύση του γάμου της από τον 76χρονο κινηματογραφικό σταρ την Παρασκευή σε δικαστήριο στην κομητεία Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Sylvester Stallone & Jennifer Flavin στα βραβεία Όσκαρ το 2016

Sylvester Stallone & Jennifer Flavin στα βραβεία Όσκαρ το 2016 /Φωτογραφία Instagram

Ο Stallone και η 54χρονη σήμερα Falvin παντρεύτηκαν το 1997, ενώ γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας σχεδόν μια δεκαετία πριν.

Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Scarlet, την 24χρονη Sistine και την 25χρονη Sofia. Ο Stallone έχει ακόμα έναν γιο από τον γάμο του με τη Sasha Czack. Ο μεγαλύτερος γιος του, Sage, πέθανε το 2012.

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin με τις κόρες τους Scarlet, Sistine και Sofia

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin με τις κόρες τους Scarlet, Sistine και Sofia /Φωτογραφία AP Images

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα», είπε ο Sylvester Stallone σε δήλωση μέσω του αντιπροσώπου του στο Closer Weekly.

Η είδηση ​​του χωρισμού του ζευγαριού έρχεται τρεις μήνες αφότου γιόρτασαν την αργυρή επέτειο του γάμου τους, με αντίστοιχες αναρτήσεις στο Instagram. «Ευτυχισμένη 25η επέτειος στην καταπληκτική σύζυγό μου», έγραψε ο «Ρόκι» στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών του. «Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν τι σημαίνει για τη ζωή μας αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα κι εύχομαι μόνο να γίνουν άλλα 25! Ευχαριστώ γλυκιά μου», συνέχιζε.

Η Flavin αντίστοιχα ανέφερε σε ανάρτησή της που έκτοτε έχει σβήσει από το Instagram: «Χαρούμενη 25η επέτειο γάμου! Σε ευχαριστώ που με κάνεις πάντα να γελάω, να αγαπώ και προστατεύεις την όμορφη οικογένειά μας! Ο γάμος μας βελτιώνεται κάθε χρόνο! Ανυπομονώ να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί!».

H χιουμοριστική απάντηση του Sylvester Stallone στα δημοσιεύματα που τον πέθαναν

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Stallone πρόσφατα απαθανατίστηκε με διαφορετικό τατουάζ στο χέρι του. Στη θέση της εικόνας της συζύγου του υπήρχε ο σκύλος του, κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top