Kanye West: Οι δηλώσεις για τον George Floyd και η μήνυση πολλών μηδενικών!

Μιλούν για προσβολή της μνήμης του άντρα που έχασε άδικα τη ζωή του

Δείτε βίντεο για την ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ από τις Ειδήσεις του Star

Η πρόσφατη δήλωση του Kanye West ότι ο George Floyd πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών κι όχι από ασφυξία που του προκάλεσαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις! Μάλιστα, η σύζυγος του, Roxie Washington, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του.

Kanye West: Δωρεά 2 εκατ. δολαρίων για τις σπουδές της κόρης του Floyd!

Ο Kanye West πρόκειται να βρεθεί για ακόμα μία φορά στη μέση μιας μεγάλης αγωγής, μετά από αναληθείς ισχυρισμούς για τον George Floyd. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης σε ένα podcast, ο Kanye ισχυρίστηκε ότι ο Floyd πέθανε από χρήση φαιντανύλης

Σκηνή από τη σύλληψη του George Floyd στος 25 Μαΐου του 2020

Σκηνή από τη σύλληψη του George Floyd στος 25 Μαΐου του 2020 /Φωτογραφία AP Images/Court TV via AP)

Η δικηγόρος της οικογένειας του Floyd, δήλωσε: «Τα σχόλια του Kanye είναι μια αποκρουστική προσπάθεια να υποτιμηθεί η ζωή του George Floyd και να επωφεληθεί από τον απάνθρωπο θάνατό του». Ειπώθηκε, επίσης, ότι στόχος της μήνυσης είναι «να λογοδοτήσει ο κ. West για τα κατάφωρα σχόλιά του». Το έγγραφο αναφέρει ότι αυτές οι δηλώσεις φτάνουν στα αυτιά της μικρής κόρης του Floyd, Gianna, δημιουργώντας της για ακόμα μια φορά ψυχικά τραύματα.

Kanye West: Πόσες ψήφους πήρε τελικά στις Αμερικάνικες Εκλογές;

Kanye West: Κινδυνεύει με μήνυση ύψους 260 εκ. ευρώ!

Αναλυτικά το έγγραφο αναφέρει: «Ο Kanye West έχει κάνει μια σειρά από αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια πρόσφατων συνεντεύξεων αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, η μήνυση περιλαμβάνει στοιχεία που παρουσιάστηκαν στα δικαστήρια μετά από λανθασμένες δηλώσεις του ράπερ. Η αιτία θανάτου του Floyd είναι καλά διευθετημένη μέσω αποδεικτικών στοιχείων που προσκομίστηκαν στα δικαστήρια κατά τη διάρκεια των ποινικών κι αστικών δικών που ήταν το αποτέλεσμα του πρόωρου και φρικτού θανάτου του. Ωστόσο, ο κ. West έχει κάνει δηλώσεις που είναι ανακριβείς κι αβάσιμες, προκαλώντας ζημιά στην οικογένεια του κ. Floyd».

Ο Kanye West στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair το 2020

Ο Kanye West στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Αυτή φαίνεται δε θα είναι η μόνη αγωγή κατά του West, καθώς ο αδερφός του θύματος, Philonise Floyd, ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, για την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις στην οικογένεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top