Kanye West: Δωρεά 2 εκατ. δολαρίων για τις σπουδές της κόρης του Floyd!

Μία κίνηση που αξίζει πολλά «μπράβο»

Η τραγική δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη των ΗΠΑ έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Black Lives Matter: Έλληνες και ξένοι celebrities «μαύρισαν» το Instagram

Οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και οι εξεγέρσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση κάνοντας πολλές περιοχές της Αμερικής να μοιάζουν με πεδίο μάχης.

Ωστόσο, το ζήτημα πήρε παγκόσμιες διαστάσεις με τον κόσμο σε κάθε χώρα να διαμαρτύρεται για τον ρατσισμό και την ωμή αστυνομική βία τον 21ο αιώνα.

Μέσα στον «πόλεμο» που επικρατεί ο Kanye West πήρε άμεσα την απόφαση και προχώρησε σε δωρεά ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, στηρίζοντας τις οικογένειες του George Floyd, του Ahmaud Arbrery και της Breonna Taylor. 

Η δωρεά του πασίγνωστου ράπερ αφορά στην κάλυψη των δικαστικών εξόδων των οικογενειών του Arbrery και της Taylor, καθώς και οικονομική στήριξη επιχειρήσεων, μαύρων ιδιοκτητών, που πλήττονται από την κρίση στο Chicago κι σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

Ενώ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του West, ο διάσημος ράπερ ανέλαβε και τη δημιουργία ενός σχεδίου, βάσει του οποίου θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου τα πανεπιστημιακά δίδακτρα της 6χρονης κόρης του George Floyd, Gianna.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top