Kanye West: Πόσες ψήφους πήρε τελικά στις Αμερικάνικες Εκλογές;

Ο ράπερ μάλλον θα ξανασυμμετάσχει στις εκλογές του 2024!

Η σύντομη συμμετοχή του Kanye West είχε προκαλέσει αμφιλεγόμενες συζητήσεις μεταξύ των Αμερικανών πολιτών στα social media. Ο διάσημος ράπερ κατέβηκε ως υποψήφιος για Πρόεδρος με το κόμμα «The Birthfay Party» που ο ίδιος ίδρυσε, αλλά αποσύρθηκε μόλις μετά από 2 εβδομάδες μετά τη δημόσια κατακραυγή που ακολούθησε στα social media!

Kanye West: Έχασε 3 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική του εκστρατεία!

Mέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα του Ιουλίου όμως, κάποιοι Αμερικανοί πολίτες ψήφισαν για τον 43χρονο σύζυγο της Kim Kardashian. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το Associated Press σήμερα ο ράπερ πήρε σχεδόν 60.000 ψήφους σε όλες τις πολιτείες. Εκείνη που φάνηκε να τον «προτίμησε» περισσότερο από άλλες, ήταν το Τενεσί, όπου 10.195 άνθρωποι ψήφισαν για εκείνον. Όμως, ο Kanye West δεν κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 0,4% σε καμία πολιτεία. 

Όσο για τους followers του που του σχολίασαν πως τον ψήφισαν, οι συμπολίτες τους τους απαντούσαν πως «πέταξαν την ψήφο τους στα σκουπίδια»!

Ο ράπερ Kanye West ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Σήμερα, πάντως, ο διάσημος ράπερ με ένα tweet του ανακοίνωσε πως μάλλον θα ξανασυμμετάσχει στις εκλογές του 2024. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία με τον χάρτη των ΗΠΑ και από πάνω την φράση «WELP KANYE2024».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top