Ο ράπερ Kanye West ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η ανάρτηση του συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν στο twitter

Ποιος να το περίμενε ότι ο άλλοτε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, θα γινόταν «αντίπαλός» του στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο λόγος για τον Αμερικανό ράπερ Kanye West, ο οποίος ανακοίνωσε χθες μέσω twitter ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Δέκα celebrities με τους περισσότερους ψεύτικους followers στο Instagram

 «Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Kim Kardashian, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Το 2018, ο ράπερ,  ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Διάσημος τραγουδιστής δίνει στεγνά τον Γουέστ: Διαφημιστικό κόλπο η συνάντησή του με τον Τραμπ

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός». 

Στον πύργο του Τραμπ ο Κάνι Γουέστ – ΓΙΑΤΙ συναντήθηκαν οι δύο άντρες;

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της σταρ των τηλεριάλιτι, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις.

Πάντως δεν είναι ξεκάθατο και σαφές αν όντως σκοπεύει να πραγματοποιήσει την ανακοίνωσή του...

Το ζευγάρι έκανε τον γάμο του τον Μάιο του 2014 σε μια υπερπολυτελή τελετή, στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τη Νορθ (2013), τον Σεντ (2015), τη Σικάγο (2018) και τον Ψάλμ (2019).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top