Στον πύργο του Τραμπ ο Κάνι Γουέστ – ΓΙΑΤΙ συναντήθηκαν οι δύο άντρες;

Ο Αμερικάνος πρόεδρος τα είπε με τον ράπερ έπειτα από πρωτοβουλία του δεύτερου

Ραντεβού με τον Τραμπ έκλεισε ο Κάνι Γουέστ

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά τώρα που πήρε εξιτήριο έχει ξεκινήσεις τις βόλτες για τα καλά και έχει βάλει μπρος και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις!

Ο λόγος για τον Κάνι Γουέστ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Πύργο του στη Νέα Υόρκη.

Τι ήταν αυτό, όμως, που έκανε τον 39χρονο σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν να συναντηθεί με τον νέο Πλανητάρχη; Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ράπερ, η συνάντηση έγινε μετά από δική του πρωτοβουλία για να συζητηθούν πολυπολιτισμικά ζητήματα.

«Τα ζητήματα αυτά περιλαμβάνουν το bullying, την υποστήριξη στους δασκάλους, τον εκμοντερνισμό των προγραμμάτων των μαθημάτων και τη βία στο Chicago. Νιώθω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μία άμεση επικοινωνία με τον μελλοντικό μας πρόεδρο αν θέλουμε μία πραγματική αλλαγή» έγραψε στο προφίλ του.

Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση τους, φωτογραφήθηκαν στο λόμπι και ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους τι ακριβώς συζήτησαν.  «Είμαστε φίλοι εδώ και καιρό. Συζητήσαμε για τη ζωή» είπε ο Τραμπ, ενώ ο Κάνι απέφυγε να δώσει απαντήσεις, λέγοντας πως «Θέλω απλά να βγω φωτογραφία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top